Mischa visszatérése kritikái

Szeretnél kritikát írni?j
2015.08.05 - 10:14 | 1: Mischa visszatérése | Anonymus
Brrr! Valószínűleg földhözragadt vagyok, de az én verziómban Clarice Starling a Viselkedéstudomány doktora lenne, Hannibal Lecter pedig megérdemelt pihenését töltené egy szigorúan zárt intézményben

2015.05.13 - 06:03 | 1: Mischa visszatérése | Regisztrált
Szia! Szerintem fantasztikusan jól elkaptad Thomas Harris stílusát, mintha nem is egy fanficet, hanem T. H. legújabb könyvének egyik fejezetét olvastam volna. Ami viszont nem annyira tetszett, hogy a végét nem bontottad ki egészen, valahogy hiányérzetem van. Pont eltaláltad azt a határt, hogy megmutattad kettejük kapcsolatának romantikus oldalát, anélkül hogy Lecterből hősszerelmest csináltál volna - sajnos, akármennyire is imádom a filmet, ott elkövették ezt a hibát. Tényleg, neked a könyv vagy a film befejezése tetszett jobban? Szerintem a filmet sokan lehúzzák, pedig én imádom. Hannibalnak abban egy gyöngédebb, szerethetőbb oldalát mutatják meg, bár lehet, hogy egy kicsit átestek a ló túlsó oldalára, már ami romantikus szálat illeti. Amúgy a könyv vége nem az lett, hogy Starling segített feldolgozni Lecternek a húga elvesztését, és elfogadtatni vele, hogy Mischa nem térhet vissza?

Jane
2010.10.10 - 09:50 | 1: Mischa visszatérése | Anonymus
Szia, tetszett az írás, még nem olvastam Hannibal ficet eddig, nem is tudom, van-e itt a Merengőn több is a tiéden kívül. Majd utánanézek. Fogod folytatni, vagy csak egy részesre tervezted? És hová lett A legjobb megoldás?

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, örülök, ha tetszett. Igen, van valami hasonló, legalábbis emlékszem ilyesmire, egy crossover azt hiszem, de nem tudom már, ki írta :/. Nem, ez nem lesz folytatva :) Ez csak egy ilyen kis szösszenet volt, de nem zárom ki, hogy később jönnek még tőlem Hannibal ficek, mert azt is szeretem - de ez nagyon a jövő zenéje. A legjobb megoldás vissza fog kerülni hamarosan, de majd az oldalamon részletesebben is olvashatsz róla, miért töröltem - nem túl kellemes élmény. Köszi a kritikát, és bocsi, hogy csak most válaszoltam. Szia!Szeretnél kritikát írni?