Karácsony kettesben kritikái

Szeretnél kritikát írni?Remy
2010.12.26 - 20:48 | 2: 2. rész | Anonymus
Juhujj, imádnivaló kis művecskét hoztál nekünk! ^^ (Oké, azért belátom, hogy hiányoltam kicsit Siriust - akinek biztos nem telt valami szépen a karácsonya; és aki biztos végig Remusra gondolt a szobájában kuksolva... ^^'''' :D) Remélem, hamar megkapjuk az egyperceseket is meg a többi ehhez hasonló történetedet! :) Biztosan jövök majd elolvasni azokat is, hátha belezúgok ebbe a párosba is (najó, ennek azért elég kicsi a valószínűsége R/S-megszállottságomat tekintve, de próbálkozni lehet - magamévá tenni az írásaidat szintén :D)! :) Sok puszi, és boldog karácsonyt (bár már nem sok van belőle)! :)

Szerző válasza: Na, itt ^^ Am sztem Remus meg James is olyan, akiket együtt is nagyon könnyű szeretni :D. Siriusban nem voltam biztos, hogy mi is legyen vele, de mivel ez csak egy ilyen gyors fic volt, inkább kihagytam bonyolult szerelmi háromszögeket XD. Én örülnék neki, ha legalább annyira szeretnéd őket is, mint Siriusékat, de mondjuk elég kevés is a Rem/Jamie fic :( Igen, akarok még majd írni ilyen könnyed műveket is, róluk, meg másokról... :D És köszi, hogy azokat is olvasni fogod ^^ Én is igyekszem majd bepótolni, ami kimaradt *pirul* Aztán hátsón rúgom magam, hogy kritikát is hagyjak :D Na, nem szövegelek :) Neked is pussz, és boldog maradék karit:D!

Luna_L
2010.12.26 - 20:48 | 2: 2. rész | Anonymus
Nagyon aranyos volt, James ravaszsága kicsit meglepett, de Remus édes pofa, mint mindig. Jó gyorsan rátértek a lényegre, ezt nem vártam volna, de karácsony van, meg ünnepelünk, meg ez csak ilyen rövid történet, szóval belefér. nagyon jó volna, ha egyszer hosszabban is írnál róluk, örülnék neki. gratulálok, ügyes vagy :)

Szerző válasza: Szia! James szerintem van olyan ravasz, hogy ilyet tegyen, elvégre ő a Roxfort egyik főzsiványa :D Igen, kicsit gyors ütemezésű lett, nem akartam hosszan nyújtani, de azért mégis valami kis fincsit adni nektek.. hát így sikerült :) Gondolkodtam én is már, hogy hosszabban írjak róluk, de szerintem ez egyelőre nem fog összejönni ^^ (persze, nálam ki tudja :P). Köszi, és azt is, hogy írtál! :) Pussz!

2010.12.25 - 21:43 | 2: 2. rész | Regisztrált
köszi szépen, hogy olvashattam nagyon szép volt igazi karácsonyi meglpetés

Szerző válasza: Szia! Nincs mit, én köszönöm, hogy olvastad, és hogy írtál rá, meg hogy tetszett is :D Pussz!

Awy
2010.12.25 - 12:56 | 2: 2. rész | Anonymus
Óóóóó, nagyon nagyon édes volt. o.o Köszönööööm. :)

Szerző válasza: Szia! Örülök neki, ha tetszett :D Én köszönöm, hogy írtál :)

Bocsika
2010.12.25 - 11:51 | 2: 2. rész | Anonymus
Eddig nagyon aranyosan alakul. Kíváncsi vagyok a többire is :)

Szerző válasza: Szia! Több rész nem lesz :D Ez ilyen kis rövidke volt csak, de majd később lesznek még egyperceseim (és vannak is, ha érdekel :)). Amúgy nagyon köszönöm az olvasást és a jó kritikát, és semmi gond! :)Szeretnél kritikát írni?