Űrhajótöröttek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2013.09.29 - 12:29 | 1: - | Regisztrált
Ó, így már mindjárt értem. Nagyon tetszett, keveredett benne a humor és a gyász. Én megmondom, soha,de soha nem tudtam volna ilyet írni, pláne, hogy két perc múlva egy másikat fogok, de... mindegy. A vége lett a legjobb! Harry megszólalása, na az, nagyot ütött! És most eszembe jutott, hogy Ashokát össze lehetne hozni Percy-vel, nem? Na mindegy, lényegiben ennyi.

Valaki
2013.04.14 - 18:42 | 1: - | Anonymus
Szia? Fejen vághatlak? Fekééééééééééééééééééééééééén. Kendo? Csá? Csumi? Cső? PisiMisi, AgiVega, MultiVega. Te vegetáriánus vagy? Szia ÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGNNNNESSSSS Hugy hívnak?

Ginny Chris Baxter
2012.08.13 - 15:35 | 1: - | Anonymus
Ezt a beteg ötletet! (jó értelemben, persze) Két varázslatos történetet sikerült összehozni egy nagyon viccessé. Gratulálok, nekem tetszett!

iceflower
2011.05.02 - 20:49 | 1: - | Anonymus
Úristen ez annyira jóóó ... Így matek érettségi előtt nagyon kellett ez a kis nevetés. Teljesen elfelejtkeztem közben az érettségiről:D Köszi az élményt:D

Darth Krande
2011.02.15 - 21:47 | 1: - | Anonymus
Nagggyon jó!

2011.02.12 - 02:35 | 1: - | Regisztrált
Előttem már minden lényegeset elmondtak, még annyit tennék hozzá, hogy akárcsak a szerző írás közben, én is nagyon jól szórakoztam míg olvastam. A Star Wars univerzumot nem ismerem annyira, mint a Potterverzumot, de annyit azért tudok róla, hogy a poénokat értékelni tudjam, és azokban aztán nem volt hiány! Igazán szellemes, humoros történet, szinte minden mondatára jut egy-egy sziporka (ronda maszk, helyi wookie, nem ér elugrani az Avada elől, fekete alak aki hörög) na és a slusszpoén... az tarolt szerintem :-) Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a kis gyöngyszemet:-)

2011.02.11 - 22:08 | 1: - | Regisztrált
Én se vagyok egy nagy Star Wars rajongó, s bár láttam a filmeket, ez különösebben nem mentett meg némely dolgok beazonosításánál. A kíváncsiság mégis nagy úr, és nagyon érdekelt, hogy tényleg, mi lenne a kettő keresztezéséből? És kellemesen csalódtam! ^.^ Tetszett, hogy Anakinék nézőpontjából látjuk, ahogyan átjutottak, és hogy gondoltál a Roxfortot védő varázslatokra, melyek akadályozhatták a műszerek és a kardok működését. Vicces volt és a karakterek találóak voltak, különösen Anakint kedveltem meg, de a bekattant Voldi és pufogó Harry is nagy volt! :D Sosem hittem volna, hogy egyszer azért lesz dühös, mert nem neki kellett megölni a Nagyurat, erre hisztirohamot kap XD (Megjegyzem: Ron még mindig két halálos átoknyi lemaradással bír.) A zordós rész azért ütött, és a csattanó is nagy volt! :D Vajon ezek után is valóra válik a jóslat, vagy esetleg máshogy alakul? Az is lehet, hogy Harryt rövid úton más röppályára állítják majd egy Kométával, hadd röpködjön XD Gratu, és köszi, hogy olvashattam! Tit :)))

2011.02.11 - 18:01 | 1: - | Regisztrált
Hát ez valami elképesztő volt!!:D Egyetértek minden előttem szólóval, hatalmasat alkottál! Az elején én is kicsit szkeptikus voltam, hogyan lehet ezt a két teljesen eltérő történetet ötvözni, de végül is remekül kitaláltad, minden elismerésem:D Imádom a Star Wars összes részét és a Harry Pottert is, a kettő egyben meg kész extázisXD A poénok, a jellemek, minden tetszik, még egyszer gratula hozzá!:D

2011.02.10 - 16:15 | 1: - | Regisztrált
Én is kíváncsiságból futottam neki, mert nem vagyok olyan nagy rajongója a Star Warsnak, de hihetetlenül kellemeset csalódtam. Nem túlzás, hogy majdnem kicsordult a könnyem a nevetéstől, annyira jó poénokat sütöttél el! :D Emellett az egész annyira agyament, ugyanakkor annyira jól átgondolt, összeszedett írás, hogy csak ámulok-bámulok. :D Ment a kedvencekhez, mert nagyon nagyot alkottál és az eddigi Merlin Társulatos sztorik közül ez lett a kedvencem. :) Tényleg minden tetszett benne, és remekül megoldottad a drámai és humoros szálak ötvözését. A beszólás, amin már majdnem felsírtam az a következő volt:
"-Hé, most jut eszembe: ha nem Harry csinálta ki Voldemortot, akkor már nem is ő a Kiválasztott, és semmivel sem különlegesebb nálam!"
Azért ebbe nem kevés irónia volt, akárcsak az egész műben a Harry Potter iránt és ez hihetetlenül tetszett :DD Jó, hogy a Jedik szemszögéből láttattad az eseményeket, fordítva ebből nem is lehetett volna ennyi poént fakasztani. :) Áááá, nem is tudom mit emeljek még ki. Nagyon jó vagy, én is leborulok a lábaid előtt!:D Csak gratulálni tudok ehhez a remek íráshoz és várom, hogy kiderüljön szerény személyed kiléte! :);) További sok sikert kívánok az íráshoz!:D Puszi: Nasu.

Micimackó
2011.02.10 - 14:49 | 1: - | Anonymus
A kedvenc mondataim:
Talán ennek a Harry Potternek is az Erő a papája? Mert akkor... – derült fel az arca – nem vagyok többé egyke! Van egy kistestvérem!
– Hé, nem ér elugrani a gyilkos átok elől! – méltatlankodott Voldemort.
Annak ellenére, hogy ki nem állhatom a Csillagok Háborúját, ez egy szuper történet volt. Kacagtam és könnyeztem. Remekművet alkottál, és ezennel meghajlok a Jedik előtt :) és persze előtted is... :))

pormacska
2011.02.09 - 21:56 | 1: - | Anonymus
Nem gondoltam volna, hogy választásra kerül a SW crossoverek közül bármelyik is. Nekem annyira meredeknek tűnt a két világ keresztezése, hogy csak na, de most már látom hogy mekkorát tévedtem. Nem is lehetett volna jobbat kitalálni, mint ezt az ötvözetet. XD Elképesztően ötletes pontokat vetettél össze. És a két Kiválasztott...! Köszi az élményt!

2011.02.09 - 20:51 | 1: - | Regisztrált
Szia, kedves alkotó! Nagyon szépen köszönöm ezt a tökéletes kis írást! :)) De tényleg, azt sem tudom, mit mondjak/írjak most. Egy életre leköteleztél! :))
Megnyugtatlak, a Jedi karakterek jellemének lényegét sikerült visszaadnod, még Ahsokáét is. Bocsi, hogy így megdolgoztattalak a történet érdekében, de azért remélem, te is jól szórakoztál a "tanulmányi kirándulás" és az írás közben. :))
Én szinte végig nevettem az egészet (persze a nagyteremben történtek kivételével). Nagyon jó poénokat találtál a Jediknek, és a két világ tagjainak találkozását, és az egymás dolgai iránti kölcsönös értetlenségüket is nagyon jól leírtad. Anakin és Voldemort párbaját pedig ugyanilyen jól megoldottad. :)
Kedvenc részek? Hát, az összes poén. :))) A tanulság rész, a nagyság nem számít rész, Yoda kisebbségi komplexusával, Anakin hiúságának legyezgetése... :)) Persze maga a párbaj, Harry csalódottsága, Trelawney jóslata, Ahsoka cikizése Percyvel, és persze Harry követelése a Sith nagyurat illetően. :)) Emellett persze vicces volt Arthur Weasley és a többiek hozzáállása a jövevényekhez is, és a nagytermi jelenet kivételével az egész történet. Nagyon jól szórakoztam. :)
Találgattam, ki lehetsz... :) A stílusod ismerős valahonnan, vagy olvastam már tőled, vagy máshonnan ismerhetlek, de találgatni nem merek. Majd kiderül, hogy a titkos tippjeim közül igaz-e valamelyik. :)
Még egyszer köszönöm, hogy bevállaltad ezt a bizonyára nem könnyen teljesíthető kívánságot! Hálám örökké üldözni fog! :) Üdv: Gyoka U.i.: Na, addig írtam itt a kritikámat, hogy hárman is megelőztek... :) Hiába, lassú munkához idő kell... ;)))

Omen
2011.02.09 - 20:43 | 1: - | Anonymus
hát ez csodás volt :D A Jedik nagyon jófejek, sokat röhögtem a szövegükön. Szuperül összevontad a két világot! Fredet sajnáltam, de aztán Voldemort adavázása újra megröhögtetett. És a csattanó a végén *.* Fantasztikus. Grat!

Polaris
2011.02.09 - 20:27 | 1: - | Anonymus
Szia! Én bevallom, ódzkodtam a Star Wars/Harry Potter keverésétől, de ez valami hihetetlenül jó volt, rég nevettem ennyit, és még a szereplők is a helyükön voltak!:D Egyszerűen imádtam, köszönöm, hogy olvashattam - szerintem mindjárt megyek és újra átfutom!:D Chu~, Polaris

Fantasia
2011.02.09 - 19:50 | 1: - | Anonymus
Jujj! A végén Harry mosolya ördögi volt. Amúgy a szövegeken jót röhögtem.Szeretnél kritikát írni?