Pióca a hálózsákban kritikái

Szeretnél kritikát írni?Norah...
2011.02.17 - 12:05 | 1: Pióca a hálózsákban | Anonymus
Jó történet volt.. kár hogy vége.. lesz folytatása?????

Szerző válasza: Köszi. Ennek a rövid sztorinak nem lesz közvetlen folytatása, de anyák napja előtt előreláthatólag felteszek egy másik, Második Atlantisz-témájú novellácskát az ünnep kapcsán. Igaz, az korhatár nélküli lesz, és Aengus főszerepel benne. :)

2011.02.12 - 11:45 | 1: Pióca a hálózsákban | Regisztrált
Annyira aranyos volt Azaész rácsodálkozása mindenre :D Hogy semmit nem ért ami a szárazon zajlik :D És Aengus :D Valamilyen oknál fogva ha egy mondatot is kiejt a száján az már jóvá teszi a történetet. Sokat kérünk belőle majd a következőekben! :D

Szerző válasza: Köszi. Igen, Aengus mindent feldob. A második könyvben sok-sok-sok Aengus lesz, ígérem! :)

Herika
2011.02.10 - 20:38 | 1: Pióca a hálózsákban | Anonymus
Jaj, imádtam. Pont most olvasom a könyvedet, szóval ez számomra teljesen aktuális. A lányomnak vettem meg még vagy 2-3 hete, azóta is rágja a fülem, hogy kérjelek meg, igyekezz a folytatással, mert körömrágva várja :) És hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak hozzá. Én még csak a könyv felénél tartok, de nagyon élvezem az olvasását. Kellően izgalmas, humoros, romantikus és aktuális is egyben. Még nem tudom, hogy ér véget az első könyv, mert a lányom nem hajlandó elárulni, így csak remélem, nem túl függő, hogy aztán nem tudom mennyi időt kelljen várni a folytatásra. További sok ihletet kívánok.

Szerző válasza: Írtam ugyan neked e-mailt, de az lehet, hogy nem ment át, úgyhogy válaszolok itt. :) Örülök, hogy tetszett a novellácska, és még jobban, hogy tetszik a könyv is. Az ihletben nincs hiány, köszönöm. :)

Sastojci
2011.02.10 - 20:36 | 1: Pióca a hálózsákban | Anonymus
Áááá, ez nagyon beteg. :D Már a tevénél nevettem, és nem is nagyon tudtam abbahagyni. :D Nagyon szeretem, ahogy érzékeltetni tudod a szárazföldet és embert alig látott Azaész értetlenségét meg folyamatos meglepetését, a gondolatmenetei meg hasonlatai is királyak. :) Meg jár egy nagy mosoly Aengus és Spiro rövid szerepének is. :) Köszi, hogy feltetted! :D

Szerző válasza: Aengus után az értetlen Azaészről szeretek legjobban írni. XD

megaira
2011.02.10 - 19:36 | 1: Pióca a hálózsákban | Anonymus
hát ez egyszerűen fantasztikus volt :))))) dőltem a nevetéstől de közben annyira aranyos volt Azaész értetlenkedése :D köszi h felraktad, igazi gyöngyszem ez a történet :)))

Szerző válasza: Köszi szépen, örülök, hogy tetszett! :)Szeretnél kritikát írni?