Törődés kritikái

Szeretnél kritikát írni?Betty
2012.12.01 - 17:18 | 4: Whatman család I. | Anonymus
Szia! Nagyon jó rész lett.

Szerző válasza: Köszönöm! Igyekszem a folytatással!

2012.04.09 - 11:03 | 4: Whatman család I. | Regisztrált
Huhúúúú imádtam :D Cat és Nathan a kedvenc párosom, eldöntöttem :D Még ha egy klisé is, amikor a lány nem tud úszni, imádom :D olyan jó dolgokat lehet kihozni belőle :) Egy apróság, lehet, hogy én zavarodtam bele már a szereplők neveibe, de Amy néni nem a másik családnál van? De igazából nem is ez a lényeg, hanem, hogy nagyon várom már a kövi részt :D Nem is értem, miért nem kaptál több kritikát :)

Szerző válasza: Ugye milyen cukik együtt? Én is imádom őket, a kérdés, hogy leszek-e olyan dög, hogy szétszedjem őket :P Uhüm... Nem tudok úszni, de elcibáltak a strandra. na, mindegy szóval lazán elmerültem, és egy helyes srác mentett meg. Onnan jött az ihlet :) Szerintem is. Ő upsz. Tényleg össze kevertem őket :D Mindjárt javítom is. Köszi, hogy szóltál! Igyekszem a kövi fejezettel. Már kész a fele, csak kicsit kiábrándító volt, hogy nem kaptam kritikát... de mindenképpen folytatom! majd igyekszem. Köszönöm a kritikákat! Puszi

2012.04.09 - 10:42 | 3: Egy fárasztó nap | Regisztrált
Huuh, erről az ablakbedobósdiról a Forrest Gump jutott eszembe :D Na, irány a kövi :)

Szerző válasza: Így utólag nekem is, de amikor írtam nem ugrott be :) Minden esetre szerettem azt részt írni. Köszi, hogy olvasol!

2012.04.09 - 10:25 | 2: Kétely, zavar, meggondolatlanság | Regisztrált
Bonyolódnak a szálak :D Még kitartok a Cat-Nathan páros mellett :D Sőt Sara-Jonathan is valószínűnek tűnik :D És valamiért azt érzem, hogy David nem biztos, hogy Vanessával marad, de ki tudja :D Még akár Alyvel is összejöhet :D Na, de nem untatlak tovább a képzelgéseimmel, inkább olvasom tovább :)

Szerző válasza: Bizony! Őket így együtt én is szeretem, de még semmi sincs kőbe vésve, szóval igen, lehet, hogy Vanit nem veszi el David :P Akár igen :D Egyáltalán nem untatsz! Szeretem tudni, hogy amit írok az hogyan hat másokra, és mit gondoltok az egészről. Köszönöm a kritikát! Puszi

2012.04.09 - 10:12 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Húúú, tudom, hogy vannak még fejezetek, amiket nem olvastam, de gondoltm már most írok kritikát :D Annyira, nagyon-nagyon tetszik :D Kiváncsi vagyok a párosításra, amit te kigondoltál :) El tudok képzelni egy Cat-David, Cat-Nathan, vagy Sara- Jonathan párost is például :)

Szerző válasza: Szia PopCorn! Nagyon örülök, hogy tetszik! :) Catet Daviddel? Hüm erre nem igazán gondoltam még, minden esetre érdekes lenne. :) A másik két párosításodra már én is gondoltam, de várjuk csak ki a végét, még semmi sem biztos itt az elején! Köszönöm a kritikát! :)

2012.01.22 - 17:06 | 2: Kétely, zavar, meggondolatlanság | Regisztrált
Szia :) Ohh, jönnek a (szerelmi) bonyodalmak :D Egyre kíváncsibb vagyok úgyhogy folytasd!:)

Szerző válasza: Szia Joyci! Hát igen, a szerelem bonyolult :) Ha minden igaz akkor nemsokára lesz új fejezet fent. Remélem az is tetszeni fog. :) Köszönöm, hogy most is írtál kritikát!

angyalhaj
2012.01.20 - 17:59 | 2: Kétely, zavar, meggondolatlanság | Anonymus
Szia! Kezd alakulni a történet, egyre jobbban megismerjjük a szereplőidet :) Tetszik a sok E/1-es rész... Kíváncsian várom a folytatást!

Szerző válasza: Szia angyalhaj! Nagyon szeretek E/1-ben írni. Valahogy közelebb érzem így magamhoz a történetet, a cselekményt. És annak csak örülni tudok, ha a kedves olvasóim is így érzik. :) Hát igen még egy-két részig a szereplők jellemét szeretném bemutatni, de aztán könyörtelenül nyitogatom ki a karaktereim kis titkait! :) Köszönöm a kritikát!

2012.01.15 - 16:50 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia! Nekem felkeltetted az édeklődésem. Talán egy kicsit zavaros, ide-oda kapkodós nekem ez az első fejezet, de amúgy tetszik. Maga az ötlet szerintem nagyon jó és rengeteg lehetőséget hordoz magában. Kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle. Megkérdezhetem mikorra tervezed felrakni a folytatást? Nagyon érdekel mi lesz benne :)

Szerző válasza: Szia Agnes_Mare! Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. :) Az első fejezetet nem akartam hosszúra, de szerettem volna mégis vázolni a helyzetüket. A következő fejezetekben, majd igyekszem szépen kifejteni a dolgokat. Az új fejezetet már feltöltöttem. Úgyhogy innentől az időn, és az adminokon múlik, hogy mikor lesz. :) Köszönöm, hogy írtál!

2012.01.14 - 13:11 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia!^^ Érdekesen kezdődik a történet, tetszik az alapötlet :) Kíváncsi vagyok, mi lesz a szereplőkkel. Cat, Vanessa és vanessa pasija szimpik, Nathan márkevésbé, de talán neki is sikerül megtalálnia igaz szerelmét :) Kíváncsi vagyok ,az apjukkal mi történt, ja és Cattel... Pussz!

Szerző válasza: Szia Joyci! Az nem árulhatom el, hogy mi lesz velük. :) De semmi sem az aminek látszik. ;) A következő fejezet feltöltés alatt! Úgyhogy, ha elég türelmes van nemsokára megtudod. :) Nagyon köszönöm, hogy írtál!Szeretnél kritikát írni?