Éli Klubja kritikái

Szeretnél kritikát írni?Emily Argent
2015.12.07 - 10:06 | 1: Prológus | Anonymus
Újabb nap, újabb átnézés.

A története nagyon egyhangú szerintem, de nekem ez jött le belőle, mivel Lily és Piton nem éppen a kedvencem, de a történetvezetés türhető. Szép munka, csak kicsit eröltetettnek érzem.

A szereplők kiválóak és mellékesen mióta olvasgatod a HP-t? Emellett talán Lily-n lehetne dolgozgatni egy kicsit.

Helyesírás és egy pici szőrözés. Jó de nem eléggé, de úgy rendben van. Mikor lesz valami új vagy folytatás? :)

üdv. és további jó ihletet!

Emilia Argentum, Mardekáros Kritiboszi

BB
2012.07.24 - 20:19 | 1: Prológus | Anonymus
Mikor jön a folytatás? Bocsi, csak láttam, hogy már elég régóta fent van az 1. fejezet és azt is, hogy ígérted a folytatást, szóval...nagyon várom. :)

Szerző válasza: Szia! Hát, én azt mondom, inkább menj az oldalamra :"D Ott már fenn van az egész. Itt elég bajos számomra frissíteni x( Az a biztos, ha ott olvasol tőlem, ott rendszeres vagyok. És köszönöm az érdeklődést ^^ Pussz, Lil

Amy
2012.04.23 - 09:18 | 1: Prológus | Anonymus
Szia! Érdekesen indul a történet! Felkeltetted a kíváncsiságomat. Úgy olvasnám még. ez egy nagyon jó történet mérhetelenül érdekel mi lesz Éli klubjában. Folytasd kérlek úgy olvasnám tovább.

Szerző válasza: Szia, Amy :D Köszönöm a kritikádat, örülök, hogy megtetszett a fic. :) Ne aggódj, befejezett történet, úgyhogy mindenképpen jön a folytatás, valamikor a napokban fel is rakom :) Remélem, a többi rész is tetszeni fog, nagyon kis egyszerű sztori lett tőlem ^^ Szép napot! :)Szeretnél kritikát írni?