Reggelire fogkrém írta: Abinor

[Kritikák - 6]

+++ betűméret ---


Reggelire fogkrém (BaekRen)

Ren pov.

Már lezuhanyoztam, magam köré tekert rózsaszín fürdőlepedőben a tükör elé lépek. Igyekeznem kellene, mert forgatásra megyünk, és a fürdőszobában mindig nagy a zsufi, így a reggeli készülődés idején. Az előbb Minhyun sürgetett a fogmosással, most Aronnal kell megverekednem a mosdóért. Általában kiharcolom, ami kell nekem, de most nincs kedvem vitatkozni, átengedem a terepet.

Mikor végre sikerül a mosdót kisajátítanom, és magam is megmoshatom a fogam, akkor lép be Baekho. Felnézek, fogkefével a számban harcra készen bámulom a tükörképét. Személye mindig kiváltja belőlem a küzdeni akarást. Talán azért, mert folyton mosolyog, azt sugallva a külvilág felé, hogy ő bizony remekül érzi magát a bőrében. Csak én tudom, hogy ez nem így van. Hallottam már éjjel sírni.
Baekho nem szól semmit, csak közelebb lép, és miközben a tekintete a tükörben izzani kezd, hozzám simul.
- Baek…
- Csss! Meghallják a többiek! – fojtja belém a tiltakozásom.
Keze lassan siklik végig a karjaimon, hogy aztán a csípőmön előrecsúsztatva, a törölközőmmel kezdjen el babrálni.

Kiköpöm a számban maradt fogkrémet, és hirtelen fordulok meg a tengelyem körül. Megmozdulásom következményeként, Baekho kezében marad a törölközőm, mire bennem kezd felmenni a pumpa.
- El fogunk késni! – hadonászok az orra előtt a fogkefémmel, miközben nagyon is tudatában vagyok meztelenségemnek. Tudom, hogy tetszem neki, de nem tudom, hogy mennyire.
Hát most megtudom. Hirtelen kilép oldalra és elfordítja a reteszt az ajtón, majd magához rántva szorosan átölel. Közvetlen testközelből érezhetem, hogy nagyon, de nagyon tetszem neki.
- Fogkrémes a szád – morogja, és mielőtt bármit is reagálhatnék a számra mar.

Baekho pov.

Érzem a fogkrém erős mentolos ízét Ren puha ajkain. Nyelvemet beljebb tolom a fogai közé, ahol még erősebb az íz. Hirtelen mélyeszti a fogait a nyelvembe. Felszisszenek, de nem engedek. Ren szereti, ha körülötte forog minden, ha ő határozhatja meg a dolgok menetét, de itt és most én diktálok.
Lassan indítom a kezem simogatásra a testén, és érzem, egyre fogy az ellenállása, miközben a vágya ezzel egyenes arányban nő. Csak egy kicsi kell még, és teljesen megadja magát nekem, de ekkor JR sürgető hangja hangzik fel, ideges kopogás kíséretében.
- Az isten szerelmére igyekezzetek már! Megint rátok kell várni! Esküszöm, itt hagylak benneteket, és jöhettek a tetthelyre, ahogy akartok!

A szavak idegen anyagként hatolnak közénk, és hideg közönnyel választják szét a szenvedélytől egymáshoz préselődött testünk.
Ren eltolva magát tőlem, kissé hátrébb lép, és szapora pislogással igyekszik vágytól párás szemeibe a hétköznapok közömbösségét visszavarázsolni. Ajkai duzzadtak a csókomtól, nem tudom levenni a szemem róla.

Ren pov.

Baekho dominanciára törő mozdulatai engem mindinkább arra ösztökélnek, hogy adjam meg magam neki. Ajka a számon, kezei a testemen gerjesztenek forróságot. Már nem bánom, hogy leesett rólam a törölköző, melegem van. Csak egy kicsi kell még, és azt tehet velem, amit akar.
JR kintről felhangzó éles hangja rángat vissza a valóságba. Szapora pislogással igyekszem visszanyerni az önuralmam, de Baekho számra tapadt tekintete nem hagy nyugodni.
- Mi van, még mindig fogkrémes a szám? – kérdezem kissé rekedten.
- Nem, már nem – emeli a kezét az arcomhoz. – Ezentúl, minden reggel így kérem a fogkrémet! A szádról tálalva – tűnik fel az arcán az ismerős mosoly.
- Idióta! Használd a saját fogkrémedet! – ütök ököllel a karjába, de tudom, hogy fel sem veszi. Gyors mozdulattal rántom magam köré a törölközőm, és az ajtót feltépve kiviharzok a fürdőszobából.
Hátam mögött hallom Baekho harsány nevetését.

* * *


Szerző megjegyzése: Néhány, véleményt tükröző sornak igazán örülnék! Köszönöm!Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)