Agymenések írta: Ero

[Kritikák - 10]

+++ betűméret ---
>>


Albus Dumbledore az íróasztala mögött ült, és a sokadik citromport szopogatta, amikor kivágódott az iroda ajtaja, és egy nagyon dühös Voldemort viharzott be rajta.
- Tom, drága fiam, mi szél hozott erre? - kérdezte tőle, miközben egy újabb cukorkát bontott ki. - Teát? Citromport?
- Albus, nem a hülye cukorkáid miatt jöttem ide - csapta be maga után az ajtót. - Segítened kell. Potter elment, és nem hajlandó válaszolni a baglyaimra. Keresned kell valakit, aki utána megy, és visszahozza. Már a halálfalóim is lázadoznak. Nem hajlandóak muglikat gyilkolni, csak speedeznek és valami Justin Biebert hallgatnak. Bella is fodrászhoz és kozmetikushoz jár. Én ebbe beleőrülök! - zúdította minden baját az igazgató nyakába.
- Tom, el kellene menned szabadságra. Tudok is egy jó kis helyet, ahol kipihenhetnéd magad - nézett rá szemüvege felett. - Igazán nyúzottnak tűnsz. Hagyj itt mindent egy időre és utazz el.
- Lehet, hogy igazad van Albus, pihennem kellene. De mi lesz a világuralmi terveimmel? És Potterrel? - vakargatta meg az orra helyét a vörös szemű.
- Ne foglalkozz most ezzel. Itt a cím, már várnak rád - nyújtott át egy darab pergament az igazgató. Amint hozzáért, a zsupszkulcs aktiválódott, és magával vitte Voldemortot.
- Albus, ez biztos jó ötlet volt? - kérdezte egy hang a sarokból.
- Ugyan, Harry. A Lipótmezei elmegyógyintézetben jó helye lesz.
>>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)