Mary Sue hihetetlenül álomszerű és rém kalandos története írta: erika9595

[Kritikák - 2]

+++ betűméret ---
<< >>


Mary Sue már egy ideje a szekrényben kuksolt, mikor eszébe jutott, hogy ő egy animágus, aki svábbogárrá, gyíkká, pónilóvá, pegazussá és kiscicává tud változni. Így hát fogta magát, és svábbogár képében megszökött a félelmetes és sötét szekrényből, ahová az a rettenetes és velejéig gonosz Hermione száműzte.

Mindenki rettentően örült, hogy előkerült a kedves, aranyos, csodás, kecses és gyönyörű Mary Sue, kivéve természetesen Hermionét.

Mary Sue ezek után évekig pszichológushoz járt, mert nem értette, hogy lehet az, hogy őt valaki nem szereti.

Egy nap Dumbledore bejelentette, hogy bált rendez a csodálatos Mary Sue előkerülésének örömére. Mary Sue erre olyan piros lett, mint a paradicsom, de ez mindenki szerint nagyon aranyosan állt neki.

A bál tökéletes volt. Mindenhol rózsaszín lufik röpködtek Mary Sue képével díszítve, ami mindenkinek tetszett, hiszen Mary Sue-t ki nem szereti?! (Erre Hermionénak lenne egy pár keresetlen szava).

Már nagyban tartott a banzáj, mikor belépett a terembe Mary Sue. Mindenkinek elállt a szava, hiszen sosem láttak még ilyen gyönyörű, okos, ragyogó, kecses, elragadó lányt életükben. Mary Sue meg csak irult-pirult, mint szűzlány a kupiban.

Hirtelen azonban megjelent Voldemort Hermione oldalán, hogy elrontsa a drága, kedves, és hihetetlenül aranyos Mary Sue bálját.

Különféle átkokkal támadták Mary Sue-t, de az éles eszű boszorkány, (mert elfelejtettem említeni, hogy Mary Sue nem csak gyönyörű, de hihetetlenül okos is), kitalált egy új varázsigét, amivel legyőzte a gonoszokat.

Most már mindenki imádta Mary Sue-t.

- Szeretlek, Mary Sue – suttogta szerelmesen George. – Légy a feleségem!

- Én is szeretlek, George. Leszek a feleséged – és a lány könnyezett, mint a patak.


Ám hirtelen megremegett a föld, és a Roxfort összedőlt.Most már rajtatok múlik, hogy lesz-e esküvő, vagy nem :D


<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)