Képek írta: Ero

[Kritikák - 5]

+++ betűméret ---
<< >>
Perselus óvatosan megigazította a takarót a mélyen alvó Harryn. Szerencsére úgy tűnt, hogy nyugodtan alszik. Leült az ágy melletti fotelba, hogy kéznél legyen, ha ismét rémálmok kínoznák őt.
Két hónapja, hogy Dumbledore megbízásából a Privet Drive-ra ment ellenőrizni a fiút. Amikor meglátta az összevert és elhanyagolt gyereket egy percig sem gondolkozott, felkapta őt, majd elhagyta a házat. Míg Harryt Madame Pomfrey gondjaira bízta felment az igazgatói irodába, és beszámolt az igazgatónak a tapasztalatairól. Nem törődve az idős varázslóval kijelentette, hogy ő fogja felnevelni Lily fiát. Miután Harry elhagyhatta a gyengélkedőt beköltöztek egy kis házba Roxmortsban.
Szépen lassan Harry megnyílt előtte, és mindent elmesélt neki, amit a rokonai tettek. Perselus segített a fiúnak feldolgozni a traumát, de sajnos szinte minden éjjel rémálmok kínozták.
Gondolataiból Harry mocorgása szakította ki.
– Kezdődik – gondolta elkeseredetten, miközben felkelt a fotelból, és az ágyhoz lépett. Harry az oldalára fordult, elmosolyodott, és ezzel a mosollyal az ajkán aludt tovább.
– Szép álmokat, fiam! – suttogta Perselus, majd csendesen kisétált a szobából.<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)