Kaleidoszkóp írta: lex

[Kritikák - 0]

+++ betűméret ---
<< >>


Anonim Meme Móka áprilisi promptjára: "Teen Wolf, Peter/Stiles. "You scare me to death.""

A bétázást köszönöm Slythaynek! :*

Ajánlott zene: The thirst is taking overthe thirst (is taking over)
Zihálás. Süllyedő-emelkedő mellkas. Bordarecéken végiggördülő magányos verejtékcsepp.

Két test az ágyon, egymás mellett szuszogva-pihegve, küzdenek, hogy lecsillapodjanak. Peter oldalra fordítja a fejét: Stiles elnyílt szájjal kortyol nagyokat az éltető-nyugtató levegőből. Peter szíve vadul dübörög mellkasketrecében.

Gyűrött ruhák, szétcincált gombok és meghurcolt cipzárak; a két felhevült test küzd, hogy visszajusson a nyugvópontra. Peter visszafordul a plafon felé és nem gondolkozik.

puha ajkakba tépő éles fogak. egymással összesimuló nyelvek. csókba oltott harapások.

Peter fekszik és próbál nem gondolkozni. Mellette Stiles mocorogni kezd; orcájára lázrózsákat festett a szenvedély, az anyajegyek egy-egy szénfoltként parázslanak az arcán. A férfi nem szól, csak nagyot nyel. Ha gúnyolódni lenne kedve, szóvá tenné, hogy Stiles azelőtt ment el, mielőtt ő akár csak megérinthette volna meztelen bőrét. Akár egy eszetlen kamasz.

De nincs kedve gúnyolódni. Ő félőrült módjára lökte magát újra és újra Stiles görcsös ujjai közé, hogy aztán kövesse a kölyköt a fülsüketítő kielégülésbe. Egy pillanatra a világ nem volt más, mint fel-ellobbanó gyertyaláng, aztán Peter az ágyra gördült Stiles mellé.

eszeveszett rohanás. hajsza. gerincet megbizseregtető vágy. bársonybőrbe maró ujjak, sebet tépő körmök cikázása a lecsupaszított idegek mentén.

Peter fekszik és igyekszik valami másra gondolni. Bármi másra. Ami nem kapcsolódik Stileshoz. A zihálás lassan szuszogássá csitul, aztán ideges várakozássá. Peter lehunyja a szemét. Emelkedő súly, a matrac rugózása, majd cipzár halk neszezése.

Peter vár.

Beszélniük kellene. Legalábbis a kölyök szerint.

Peter hallgat.

– Komolyan mondom – bizonygatja Stiles. A nyakán édesen ragacsos illatú a verejték. Peter nem akar gondolkozni.

– Halálra rémítesz, amikor komolyan beszélsz – mondja és nagyot nyújtózik, mint akinek más dolga sincs. Aztán hozzáteszi: – Menj haza, Stiles.

A kölyök hallgat. Talán most az egyszer okos lesz, fogja magát és egy szó nélkül továbbáll, mintha mi sem történt volna. Peterből még nem halt ki végérvényesen a naivitás. [dehogynem]

De Stiles is tud okosan dönteni. A matrac benyomódik és visszapattan, ahogy feláll, de – Peter tudhatta volna – az ajtóból még visszaszól.

– Találkozunk majd?

Peter sóhajt. Annyira nem akart gondolkozni semmin!

– Beacon Hills kisváros, Stiles – pillant fel Peter félszemmel, de még nincs kedve megmozdulni. Még élvezni akarja ezt a csendes zsibongást a csontjaiban. – Minden bizonnyal.

Stiles bólint – bár Peter ezt már nem látja –, aztán becsukja maga mögött az ajtót.

Peter fekszik és nem gondolkozik.


VégeHa szeretnétek ti is promptokat kitalálni, gyertek Meme Mókára :)
<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)