Hűsítő limonádék írta: Saszta

[Kritikák - 3]

+++ betűméret ---
<<


Hőhullám


Érzed, ahogy a másik forró lehelete kedvesen becézgeti a nyakadat. Érzed egymásnak préselődő, izzadt testeteket. A másik verítékét, ahogy összekeveredik a tiéddel, s ahogy sikamlós bőrötök összetapad. A levegő fülledt és nedves az izzadságotoktól, mely még tovább hevíti a már így is elviselhetetlennek ható forróságot.

Majd pedig jön az ablakon beáramló, hűsítő szellő, ahogy lágyan végigcirógatja felhevült testeteket, és a sóvárgó sóhajok az újabb „érintései” után. Visszafojtott kiáltások a másik egy-egy erőteljesebb lökését követően, ahogy ő erőszakosan a te testednek feszül, hogy aztán kétségbeesetten kapaszkodjatok össze. Hallod a türelmetlen, összefüggéstelen szóáradatot, amelyek elhagyják ajkaitokat. Hallod zihálásotokat, ahogy egyre gyorsabban kapkodtok levegő után, s próbáltok nagyokat kortyolni a kintről néha-néha bejövő, friss levegőből.
Aztán felszabadultan, megkönnyebbülten kiáltasz fel, mikor a végére értél, hogy aztán sóhajtva, kimerülten nyúlj el az ágyon, majd elégedetten nyugovóra térj.

Mert három órás, megpróbáltatásokkal teli, fárasztó és füllesztő vonat-, majd pedig buszút után végre valahára hazaértél!

A járműveken pedig természetesen nem volt légkondi, és a busz olyan szinten dugig volt, hogy az emberek úgy préselődtek egymáshoz, akár a heringek a szardíniásdobozban, így folyton egymás testének koccantatok egy-egy nagyobb fékezésnél vagy kanyarnál.

Így hát nem vágysz már semmi másra, csak egy frissítő fürdőre, mely lemossa rólad a rád tapadt koszt és izzadságot és mások verejtékének szagát, mely úgy érzed teljesen beleivódott bőröd pólusaiba, valamint puha ágyad gyengéd ölelésére, és az ablakon beáramló hűsítő éjjeli szellő simogatására a Napfény Városának tűzforró nyári nappala után.


<<

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)