Ki látta már? írta: Lizzie01

[Kritikák - 3]

+++ betűméret ---


Anonimra íródott a történet.
Kérés: A Legendák új küldetést tűznek ki maguk elé, kideríteni mit rejteget Leonard Snart a pólója alatt. Ugyanis egyik legenda (Micket leszámítva) sem látta még őt félmeztelenül. És mikor az ügy érdekében segítségért fordulnak a Flash csapathoz, kiderül, hogy Barry már többet is látott Lenből, mint a meztelen felsőteste.Ki látta már?– Szerintetek, hogy néz ki a kabátja vagy anélkül a vastag pulóvere nélkül? – munstrálta Sara Snartot, aki épp a fagypisztolyát tisztította.
– Pff – jött a felelet Micktől, aki figyelemre sem méltatta őket.
A Legendák most épp Central Cityben voltak, mivel a Flash csapatnak jöttek segíteni, de mivel a csatának vége, Sara újabb küldetést keresett magának.
Amaya és Zari elmosolyodtak, míg Kendra csak a szemét forgatta. Őt nem érdekelte a tolvaj teste, boldog volt Rayjel. A professzor úgy tett, mintha meg sem hallotta volna az egészet, helyett Caitlinnel beszélgetett a Tűzvihar legújabb képességéről. Rip faképnél hagyta őket, inkább visszament a hajóra, ellenben Cisco keservesen felsóhajtott.
– Én nem szeretném tudni! Kíméljetek még tőle! – szinte már kiabált, és olyan fehér lett, mint a fal, amin a lányok jót nevettek.
– Valami történt? – kérdezte Barry érdeklődve, aki eddig a CCPD-nél volt.
– Azt találgatják, hogyan néz ki Snart felsőteste – mondta Cisco szörnyülködve, majd otthagyta a társaságot.
Barry először döbbenten meredt a nevető lányokra, majd zavarában inkább ő is elment onnan. Ez nem az a téma volt, amiről beszélgetni akart velük. Legszívesebben rávágta volna a választ a kérdésre, de nem tette meg. Először is ehhez túl szégyenlős volt, másodszor pedig semmi közük hozzá, hogy néz ki Lenny teste. Mikor látta, milyen szemeket meresztenek Saráék Snartra, belemart a féltékenység.
– Barry – hallott meg egy ismerős, borzongásra késztető hangot a háta mögött.
– Snart – mondta frusztráltan Barry.
Lenny kérdő tekintettel nézett rá a mogorva hangsúly miatt, mire a másik sóhajtott, majd megajándékozta a tolvaj egy halvány mosolyféleséggel.
– Csak azt ne mondd, hogy felhúztad magad a lányokon – vigyorgott gonoszan Lenny.
– Nem – pufogta Barry, mire a tolvaj csak kuncogott. Imádta Barryben a dacosságát és azt az aranyos ártatlanságát.
– Nem így látom. Azonban vigasztaljon a tudat, hogy Micken kívül te vagy az egyetlen a csapatban, aki valóban tudja, milyen Leonard Snart ruha nélkül – suttogta kacsintva, mire Barry elpirult.
– Mick?
– Együtt laktunk, így persze, hogy látott félmeztelenül, viszont csak te, Barry, csak te láthattad közülük, hogyan is néz ki deréktól lefelé.
– Inkabb fogd be! – motyogta Barry immár rákvörösen, ami már a vidáman nevető lányoknak is feltűnt.
– Barry, olyan vörös a fejed, mint egy paradicsom – jelentette ki Amaya. – Mit mondtál neki, Snart?
– Oh, csak arról beszélgettünk, hogy ti, lányok, milyenek vagytok. Szegény Barryt teljesen zavarba hoztátok. Azt hiszitek, nem hallom, hogy rólam szól a diskurzus? – vonta fel szemöldökét Lenny.
– Ha ezt tudod, talán megmutathatnád, amire kíváncsiak vagyunk – felelte Sara.
– Oh, azt nem lehet – vigyorodott el a tolvaj. – Mivel foglalt vagyok, csakis a párom láthatja, ami a ruha alatt van, senki más. Sajnos, lányok, le kell mondanotok rólam – mondta megjátszott sajnálattal, majd elhagyta a helyiséget.

Este Barry birtoklón ölelte magához Lennyt, mire az csak kuncogott.
– Még hogy nem vagy féltékeny!
– Nem is! – vágta rá Barry, de nem mert Lenny szemébe nézni, mert tudta, a másik látná a tekintetében, hogy nem mond igazat.
– Nincs is rá okod.
– Ajánlom is! Ha megtudom, hogy valamelyikük...
– Jó, jó... Tudom – nevetett Snart, majd megcsókolta duzzogó párját.

Másnap Sara még mindig az ügyre volt kattanva, és azt akarta, hogy Amayán és Zarin kívül más is segítsen neki ebben. Mivel azon Cisco eléggé elzöldült az ötlettől, Iris és Caitlinnel felé fordult.
– Köszi, nem érdekel a dolog! – intette le Iris. – Eddie nem igazán örülne neki.
– Nekem dolgom van. Stein professzor felfedezett valamit a Tűzvihar mátrixában. Mellesleg Snart nem az esetem.
– Jaj, ne már! Titeket nem érdekel?
– Jó, nem tagadom, hogy Snart eléggé rejtélyes, de azért ez még nem jelenti, hogy meglesném – mondta Iris.
– Meglesni? Nem is rossz ötlet.
Mivel azonban ezt Mick is hallotta, figyelmeztetett barátját a dologra.
– Zárd kulcsra az ajtód, ha a kis barátoddal vagy, ugyanis számíthatsz néhány kukkolóra – veregette vállon Lennyt, majd távozott. Jobban érdekelte a fegyvere továbbfejlesztett változata, mint a lányok hormonjainak tombolása. Őt a tűz izgatta, és csak a tűz.
Míg Lenny csak vállat vont, addig Barryt kezdte már nagyon idegesíteni a dolog. Már ott tartott, hogy beszól Saráéknak, de nem ilyen volt a természete.

– Barry, téged nem érdekel Snart kinézete? Mármint úgy, érted – kérdezte Zari.
– Nem.
– Pedig tudjuk, hogy a fiúk felé húzol – kuncogott Sara.
– Nem kell, hogy érdekeljen a kukkolás, ugyanis én láthatom anélkül is – csattant fel Barry, majd faképnél hagyta a döbbent csapatot. Joe és Iris meg sem lepődött, már tudtak róluk, ahogy a Flash csapat minden tagja – hiszen ők segítettek Barrynek utazni az időben Lennyhez –, ellenben a Legendák lefagyva álltak, és néztek a sebesen távozó Barry után.
– Ezt nem hiszem el! – suttogta Jax.
– Az ellentétek vonzzák egymást, Jefferson. Mr. Snart és Mr. Allen pedig pontosan egymás ellentétei – jegyezte meg Stein professzor, utalva ezzel a jég és a gyorsaság, és persze a két férfi személyisége közti kontrasztra.
Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)