Sterek és más aprók írta: Lizzie01

[Kritikák - 0]

+++ betűméret ---
<< >>


Aszpirin


Stiles későn kelt fel, ami nála nem volt megszokott. Mindig is koránkelő típus volt. Derek már elment – ki tudja, hova –, legalábbis a kihűlt ágy mellette ezt mutatta.
Megpróbált felállni az ágyról, mire megszédült.
– Basszus! – nyögött fel, miközben megragadta az éjjeliszekrényt, és próbált kitámolyogni a fürdőszobába. Talán mégsem kellett volna tegnap leöltözni kint a hidegben.

Derek ugyan figyelmeztette, de Stiles pár feles után – mivel Scott születésnapját ünnepelték, amire koccintania kellett – nem hallgatott se rá, se Scottra, se az apjára. Melege volt és kész!
Miután kiért a fürdőbe, megmosakodott, majd vágott egy fintort, mikor meglátta a tükörképét. Igencsak ramatyul nézett ki a karikás szemével és a sápadt arcával.
A tükrösszekrényből kivett két szem aszpirint, amit egy kis vízzel – a fogmosó pohara igencsak mentolos ízt adott a víznek – lenyelt, majd leült a kád szélére.

Mikor Derek hazaért az egész ház fŕjdalomtól bűzlött.
Stiles a hideg csempének nyomta a homlokát és lassú, mély lélegzetekkel próbálta tompítani a fejfájást.
Derek odament hozzá, majd tenyerét párja arcára simítva vette el a fájdalmát, kezein elfeketedtek az erek, ahogy magába szívta azt. Sejtette, hogy ez lesz, hiszen előző este Stiles eléggé becsípett, holott sosem bírta az alkoholt. Semmilyen mennyiségben.
– Hm... Te vagy a leghatásosabb aszpirin a világon – sóhajtott megkönnyebbülten Stiles.
Derek csak horkantott.
– Csak erre vagyok jó? – vonta fel a szemöldökét.
Stiles bűntudatos képet vágott.
– Tudod, hogy imádlak! Nem úgy értettem! – ellenkezett rögtön.
– Én is szeretlek! – suttogta Derek, majd megcsókolta a másikat.
Ha nem lett volna rosszul, Stiles most a hálóba rángatta volna kedvenc vérfarkasát, hogy megmutassa, mennyire imádja, de most túlságosan szédült és hányingere volt.

Mikor Dereknek és a két aszpirinnek hála Stiles már jobban érezte magát, úgy gondolta, egy zuhany nem ártana. Főleg, ha Derek is csatlakozna.
– Talán jobb lenne egy forró zuhany – mondta Stiles. – Olyan szagom van, mint egy szeszkazánnak.
– Azt érezném.
Stiles a szemét forgatta.
– Csatlakozol? – próbált meg csábító hangon szólni a fiatalabb, de ebben mindig is béna volt. Mégis... Derek elmosolyodott, majd egy gyors csók után már húzta is a zuhanykabin felé. A forró víznél még forróbb volt Derek ölelése.

Hm... Stiles kicsit később a konyhában ülve, miközben Derek gofriját ette – ami isteni volt, mint mindig –, arra gondolt, legközelebbi nem fog ennyit inni. Viszont a zuhanyzós szexet minden reggel és este kötelezővé kell tennie.
Derek ekkor letett elé egy bögre forró teát azzal az indokkal, nehogy a fejfájás mellé torokfájás is társuljon egy kis megfázással, ezért rámosolygott párjára.
– Köszönöm! Szeretlek! – Stiles szerint neki volt a leggondoskodóbb, legtökéletesebb párja a világon.<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)