Mindenízű drazsé írta: NymphaTonks

[Kritikák - 1]

+++ betűméret ---
<< >>


Harry Potter…

Harry megrezzent, és egy pillanatra megtorpant a Roxfort folyosóján.
A folyosó csendes volt és kihalt, senki nem járt errefelé.

…ne hagyj elveszni…

A hang ezúttal egy fokkal hangosabb volt, és arra késztette a fiút, hogy körülnézzen. A karja lúdbőrözött, hiszen senkit sem látott. Valaki bizonyára csak szórakozik vele… De akkor miért érezte azt, hogy a hang áthatja az egész testét? Mégis honnan jöhetett?
Harry tudta, hogy azon nyomban vissza kell térnie Lumpsluck bájitaltanórájára. A két perc kimenő, amit a mosdó használatára kapott, már régen lejárt, de valami mégsem engedte, hogy tovább induljon. Mintha földbe gyökereztek volna a lábai.

Harry Potter…

Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy ez talán Voldemort újabb próbálkozása, hogy bejusson az elméjébe, de a hang nem hozzá tartozott. Harry bárhol felismerte volna az ő hangját.

…ments meg…

Harry ismét körbefordult.
– Ki vagy? – kiáltotta el magát, de a hangja bizonytalanul csengett. Érezte, hogy van itt valaki vagy valami, akit ugyan nem látott, de attól még jelen volt. Valahol.

Harry Potter…

Harry felnézett a Roxfort zord kőfalaira. Nem, ez nem lehet. Biztos csak képzelődik! És mégis… a hang mintha onnan jött volna, onnan belülről, a legmélyéről… A lelkéből.
Harry egy pillanatra lehunyta a szemét. Tudta, mit jelent ez. Tudta, hogy nemsokára elérkezik majd az idő, és majd minden itt fog eldőlni, a kőfalak között. Mintha a Roxfort ezt előre tudta volna…

Lehajtott a fejét, és lassan továbbindult, a bájitaltanterem felé. Léptei enyhe visszhangot vertek, de még így is tisztán hallotta a Roxfort halk, hozzá intézett sóhajait.<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)