Hősök páncélba zárt szerelme írta: Lizzie01

[Kritikák - 2]

+++ betűméret ---
<< >>


Kérés: Steve és Bucky szinte testvérek, elválaszthatatlanok, mindent együtt csinálnak. Azonban olyan még nem volt, hogy ugyanabba a személybe szeretnek bele. De most ez is megtörténik. Ez pedig ugye Tony.

Vallomás?


– Ezt nem mondod komolyan, Steve! – lepődött meg Bucky.
– De igen – válaszolta Steve, majd elnevették magukat.
– Mintha sziámi ikrek lennénk.
Steve és Bucky már gyerekkoruk óta barátok voltak. Bár Steve beteges gyerek volt, Bucky sosem hagyta cserben, szinte mindent együtt csináltak, tudták, ha a másiknak támogatásra van szüksége, érezték, szinte befejezték egymás mondatait. De ez most más volt. Olyan még sosem történt, hogy ugyanabba a férfiba szeressenek bele. Ez... már–már komikus volt. Ó, tudták ők, hogy férfiak között is lehet szerelem, a katonaságnál éjszaka a sátrakban sok minden történt, sőt, ők ketten is kipróbálták együtt. Kellemes élmény volt, de a barátságuk fontosabb volt. Ám ilyen még nem történt.
– Most csak viccelsz! – mondta Bucky. – Ne mondd, hogy te és Tony...
– Nincs olyan, hogy én és Tony. Nem mertem még elmondani neki.
– Én sem. Ő egy szoknyavadász, miért jönne össze férfival. Ráadásul olyannal, aki bántotta a szüleit. De így, hogy te is szereted, így nem is akarom elmondani.
– Miért ne? Hisz már megbocsátott neked. Figyelj, Bucky! – Steve nagy levegőt vett, majd folytatta. – Talán hagynunk kellene, hogy válasszon közülünk, vagy lehet, hogy nem is akar férfival együtt lenni.
– Igazad van.

Míg a két exkatona beszélgetett, észre sem vették, hogy Tony az ajtóban állt. Először döbbenten hallgatta a két férfit, majd elmosolyodott. Ezek szerint nem kell választania. A zseni ugyanis Steve-et és Buckyt is szerette. Ez a szerelem késztette arra, hogy zárja le a múltat és bocsásson meg Buckynak.
Mikor rájött, hogy két embert is szeret, úgy gondolta, választani fog közülük, és a kiválasztottnak fog "udvarolni", de így nem kell. Bár maga sem tudta, hogyan lesz lehetséges egy kapcsolat két ilyen makacs emberrel – vagy inkább három, hiszen ő sem éppen engedékeny típus –, de ez most nem is számít. Tonynak most csak az kellett, hogy az a két katona a szobában végre mellette legyen. Na meg persze az ágyban meztelenül, tökéletesen...

– Na, és ha én nem akarok választani? – szólalt meg hangosan, mire két döbbent tekintettel találta szembe magát. Legszívesebben nevetett volna az arckifejezésükön, de nem tette.
– Tony... te... – Steve leforrázva állt a zsenivel szemben.
– Hallottam mindent. Arról is, hogyan akartok lemondani egymás javára rólam – Tony hangjában szemrehányás volt, amitől a két férfi lehajtotta a fejét szégyenében. – Ami érthető, hiszen barátok vagytok, és nem akarjátok bántani egymást, de előbb engem kellett volna kérdezzetek. Igaza van Buckynak, sok nővel volt már dolgom, de férfival is.
– Mi?! – csodálkozott a két exkatona.
– Kísérletező típus vagyok – vigyorgott Tony. – Ráadásul nem fogok közületek választani, mert önző vagyok, és mindkettőtöket akarom.
Mire a két férfi felfogta Tony szavait, a zseni már odalépett eléjük, és megcsókolta őket.
– Azonban, ehhez az kell, hogy tudjatok osztozni – szólalt meg végül a milliárdos.
– Az menni fog – vigyorodott el Bucky.
– Neked is, Steve?
– Igen.
Öt perccel később Tony már az ágyon feküdt ruhástól az oldalán, háta mögött Buckyval, szemben pedig Steve-vel. A két barát közben elmesélte a kis "kalandjukat" a seregnél, így Tony már nem aggódott amiatt, hogyan is fognak ők hárman szeretkezni. Barátság extrákkal... Ezen a zseni jót nevetett szerelmei kárára. Pedig mennyit cukkolta Steve-et a szűzies viselkedése miatt, közben pedig igenis pajzán volt Amerika kedvenc kapitánya.

Tony élete ennél a pillanattól békésebb még sosem volt, mióta csak az eszét tudta. Ha a két szuperkatona mellette van, felőle a feje tetejére állhat a világ, ő már maradéktalanul boldog lesz.Megjegyzés: Tudom, hogy régen volt már frissítés, de azért remélem, olvassa még valaki ezt a gyűjteményt. :)


<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)