Harmatcsepp és teafű írta: NymphaTonks

[Kritikák - 3]

+++ betűméret ---
<< >>


A pirkadat első sugarai megvilágítják a veranda lépcsőit. Tonks nagyot szippant a cigarettából, és hagyja, hogy a füst körbelengje őt, ahogy egy hosszú sóhajjal kifújja. Hallja, ahogy a háta mögött kinyílik az ajtó, az enyhe nyikorgás megtöri a reggel csendjét, és Remus ül le mellé a lépcsőre. A haja még vizes a reggeli zuhanytól, a szeme karikás, a mosolya huncut, ahogy odahajol hozzá, és kiveszi a cigarettát az ajkai közül. Tonks utánakap, de a férfi a dobozt is elcsaklizza előle, majd a derekára fonja a karját, és magához húzza.

– Ez többször érinti meg az ajkaidat egy nap alatt, mint én – suttogja bosszúsan, és elpöcköli az eloltott cigarettát a fűbe. Tonksnak válaszolni sincs ideje, a varázsló máris csókolja őt, hosszasan, édesen, forrón, egészen addig, míg ő el nem tolja magától, és egy szégyenlős mosollyal vissza nem szerzi a férfi háta mögé rejtett dobozt.

– Nem fogok leszokni róla miattad – jelenti ki vidáman, és már gyújtana is rá, de Remus ismét elpöcköli a szálat. – Te is rászokhatnál egyébként.

Nevetést kap válaszul.
– Nem fogok rászokni miattad.

Tonks egy ideig békésen tüdőzi le a füstöt, karikákat is fúj, de Remus nem hagyja lenyűgözni magát. A kezei belopóznak a pólója alá, csiklandozza őt, egészen addig, míg a boszorkány könnyei folyni nem kezdenek a nevetéstől, és a szájából akaratlanul is a földre pottyan a cigaretta. Ezúttal nem harcol meg a férfival egy újabb szálért, csak elernyed a karjaiban, hosszasan belesóhajt a csókáradatba.
A doboz könyörgőn néz rá, néhány szál kigurult belőle, Tonks pedig elengedhetetlen vágyat érez, hogy utánuk nyúljon.

– A-a – int Remus, és elhúzza a karját. – Mi lenne, ha ezek a karok engem ölelnének a cigaretta kényeztetése helyett?

Tonks vidáman nevet, és ahogy Remus ismét megcsókolja őt, csak egy dologra tud gondolni; hogyha a férfi minden reggel ennyiszer csókolja meg csakis azért, hogy lekörözze a cigarettát, akkor biztos, hogy egész életében szívni fogja ezért.<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)