Voldemort és Lucius Malfoy magánlevelezése írta: diss

[Kritikák - 11]

+++ betűméret ---
>>


Tisztelt Sötét Nagyúr!
Remélem jól vagy, és ízlett a fánk, amit a feleségem készített. Szeretnék Neked beszámolni arról, hogy küldetésem sikerrel járt. Egyébként Draco fiam kviddicsmeccsére pénteken kerül sor, szívesen látlak.
Mélységes tisztelettel: Lucius


Kedves Lucius!
A fánk nagyon finom volt. Monstro vett belőle, így sajnálatos módon meg kellett ölnöm. (NEM a fánkot öltem meg…) A kviddicsmeccsre nem tudok kimenni, mivel a theszráljaim betegek, és velük kell lennem. Ha jobban lesznek jövő hétre, akkor kimegyek az Anglia-Magyarország meccsre. Sok sikert kívánok fiadnak!
Én, akit nem nevezünk nevén


Kedves Voldi!
Jobbulást kívánok theszráljaidnak, remélem, hamar meggyógyulnak. Draco meccse hamarosan kezdődik, úgyhogy rohannom kell. Ne haragudj, majd felhívlak, és elmegyünk sörözni,, hamarosan Juventus-Werder Bremen meccs lesz. Jah bocsi: küldök baglyot és elmegyünk mézsört inni a kviddicsmeccsre.
Csákány: Lucius


Csumi haver!
Köszönöm. Már három orvost megöltem, mert nem tudták meggyógyítani a theszráljaimat. Panni kezd jobban lenni, ő a kedvenc theszrálom. Már láttad. Ő az, akit mindig összekeversz Kedveskével. Szurkolok Draconak. Ha esetleg veszítenének, akkor szólok pár emberemnek, hogy a következő meccsen már ne éljen a nyertes.
Voldi
Ui: Mellékelem a saját sütésű pogácsákat. Remélem ízleni fog. Jah, és a bagoly csíp!!!


Tisztelt Voldemort Nagyúr!
Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy bizalmasa és jó barátja súlyos balesetet szenvedett. Egy roxforti kviddicsmeccsen ütközött egy bagollyal. Ez még nem olyan nagy gond, de a bagoly megpróbálta Mr. Malfoy kezéből kirángatni a pogácsát, de Mr. Malfoy nem hagyta magát. Dulakodás közben Mr. Malfoyt fejbe találta az aranycikesz, meg persze a seprő is, amin a cikeszt szorongató fogó ült.
Tisztelettel: Szt. Mungo>>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)