Voldemort és Lucius Malfoy magánlevelezése írta: diss

[Kritikák - 23]

+++ betűméret ---
<<


Drága Luciusom!
Emlékszel rám? Magadnál vagy? Megy a következő adag pogácsa. Aztán gyógyulj meg, mert megöllek! Küldök magamról egy képet, hogy biztosan emlékezz rám. Ez a kedvenc képem magamról. Éppen egy pöttyöslabdát bűvölök meg rajta, hogy magától pattogjon. Hát nem csodálatos? Egyébként Draco járt nálam, beszámolt pontosan a kviddicsmeccsen történtekről. Elmondta, hogy Potterrel ütköztél. Még egy ok, hogy kinyírjam. Nah, szaladnom kell, mert Nagini éhes, és félek, hogy ellopja a pogácsát, ami a konyhában van.
Üdv: Voldi


Kedves barátom, Voldi!
Jól vagyok, köszönöm. Bent akarnak tartani ezen a szörnyű helyen, mikor jól vagyok. Tanácstalan vagyok, mint Lockhart a dísztalár boltban. Tényleg, ha már Lockhartnál tartunk. Ő a szobatársam. Szegény kicsit őrült, úgyhogy lefáraszt rendesen. A pogácsát el akarta lopni, de visszavettem. Azóta Lockhart egy másik kórteremben van, amit a nálam is súlyosabb sérülteknek tartanak fent. HOZZ KI INNEN VOLDI! Ez a vén kuruzsló borzasztó, inkább mennék Azkabanba. Jó, jó, ezt nem kell szó szerint venni!! Nem írhatok többet, mert visszajött az új szobatársam, aki nincs valami jó színben, és már a fél szoba tiszta nyál tőle…
Lucius
Ui: És köszi a pogácsát! A képen nagyon aranyos vagy!


Kedves Lucius!
Biztos minden rendben…? Hát jó… Elküldöm az embereimet hozzád, ők majd kihoznak. Lockhartnak majd küldök egy ?Voldi a király? feliratú pólót. Most csináltattam őket. Te is kapsz, ha kiszabadulsz. Külön Neked csináltattam egy szép rózsaszín, szívecskés darabot. Biztos tetszeni fog.
Voldi


Drága jóbarátom, kedves Voldim!
Köszönöm, hogy végre kijöhettem abból a szörnyű Szent Mungóból! Hálából küldök még egy kis fánkot. A pólót átvettem, köszi, nagyon sexy. Draconak nem tudnál szerezni egyet? Egyébként mi újság veled? Mennem kell, hiszem nélkülözhetetlen vagyok a minisztériumban.
Minden jót: szerető barátod, Lucius


Kedves Lucius, Draco (és ha ottvagy, akkor Perselus)!
Újabb adag pólót készíttettem, küldöm. Perselus, ha ottvagy, akkor küld el kérlek a ruhaméreted. Ha nem vagy ott, akkor Lucius, kérlek, kérdezd meg tőle. Draco, remélem, tetszik a rikító narancssárga póló. Hogy megy a suli? Láttam rólad múltkor egy képet. El is csodálkoztam, hogy mennyit nőttél! De elég sovány vagy. Ezért küldök egy kis sütit. Lucius, fogadd szeretettel a pólódat.
Voldemort


Voldi!
Mindenki nevében köszönjük a pólót, Draco köszöni a sütit is. Perselus üzeni, hogy L-es pólót visel. Draco szépen tanul, nem áll bukásra. A Roxfortban minden jól megy, itt a küldetésre gondolok. Igaz, bekavart az a behemót Hagrid, de szerencsére Perselus és Draco időben leállították. Nem is írok többet, nyilván elfoglalt vagy, hiszen meg kell ölnöd még pár embert.
Tisztelettel, és baráti üdvözlettel: Lucius, Perselus, Draco<<

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)