Legközelebb gondolkodj, mielőtt megcsalsz írta: orsi16

[Kritikák - 7]

+++ betűméret ---


Szerzői megjegyzés: Ez az első ilyen párosításom, remélem azért nem olyan rossz és lesz olyan akinek tetszik.
E történet megírására Carrie Underwood Before He Cheats című száma sarkallt, épp ezért csempésztem bele. Nem is fecsegek tovább, csak annyit mondok, hogy Jó olvasást!

Legközelebb gondolkodj, mielőtt megcsalsz


Right now he's probably slow dancing with a bleach blonde tramp,
and she's probably getting frisky...
right now, he's probably buying her some fruity little drink cause she can't shoot whiskey...
Right now, he's probably up behind her with a pool-stick, showing her how to shoot a combo...
And he don't know...

Ginny Weasley savanyúan vett fel a földről egy újabb Lángnyelv Whiskys üveget. Keserűen emelte a palackot ajkaihoz, s ivott egy kortyot. Összerezzent, ahogy az ital égette a torkát, majd esetlenül terült el a konyhája csempéjén. Mikor felnézett a plafonra, az egész csak körbe-körbeforgott vele. Vörös haja szétterülve hanyatlott a fehér padlóra, de még így, enyhén ittas állapotban is csak egy ember járt a fejében. Draco Malfoy.

That I dug my key into the side of his pretty little souped up four wheel drive,
carved my name into his leather seats...
I took a Louisville slugger to both head lights,
slashed a hole in all four tires...

Ginnynek Draco Malfoy volt a tökéletes férfi, vagyis a lány mindig így gondolta. Bár az elején egy kis hang folyton azt mondogatta neki, hogy vigyázzon a fiúval, de ő nem törődött ilyen apróságokkal. Ám most azt kívánta bárcsak hallgatott volna rá. Az elején minden tökéletes volt, a barátai és a családja némi rábeszélés után elfogadták választottját, a volt mardekáros minden nap csokoládéval és virággal állított be hozzá. Egyszóval mindent rózsaszín szemüvegen keresztül nézett. De ma! Ma minden megváltozott egy… - hogy is mondják? Áh meg is van - meglepetésvihar miatt, amely a legszörnyűbb vihar volt az életében. Ma este olyat látott, amit nem akart soha, de még most is ott lebeg a szeme előtt.

Maybe next time he'll think before he cheats.

Right now, she's probably up singing some
white-trash version of Shania karoke..
Right now, she's probably saying "I'm drunk"
and he's a thinking that he's gonna get lucky,
Right now, he's probably dabbing on 3 dollars worth of that bathroom polo...
And he don't know...

Szörnyű volt. Ezért a sokk után kezdett pár bú felejtő csokival, de nem használt. Ginny soha nem gondolta, hogy van olyan helyzet, amelyben a csokoládé cserben hagyja őt. Sajnos kiderült, hogy nagyon is van. Aztán folytatta pár vajsörrel, de ezek sem segítettek rajta, bár megadták a kezdő lökést, amitől a Weasley lány rájött, hogy szüksége van egy pár pohár Lángnyelv Whiskyre, majd a pohárból üveg lett.

That I dug my key into the side of his pretty little souped up four wheel drive,
carved my name into his leather seats,
I took a Louisville slugger to both head lights,
slashed a hole in all four tires...

Szóval a józan állapot határán túl sem tudta kiverni fejéből, hogy Draco Malfoy megcsalta. Egy hülye, szőke nővel. Ami még rosszabb, hogy az a szőke nő Lavender Brown volt. Ginny mindig is utálta, már akkor gyűlölte, amikor Ronnal járt, ezért igazi fellendülés volt számára, mikor bátyja Luna mellett döntött. A vörös hajú lány követte a szőke párost egészen egy elegáns éttermig. Brownon látszott, hogy Draco minden ostoba viccén nevetgél, pedig tapasztalatból tudja, hogy Draco viccei pocsékak. Majd a páros bement egy hangulatos kávézóba, Ginny pedig a legközelebbi boltba ment, hogy feltankoljon pár papír zsebkendőt, csokoládét, és persze némi alkoholt.

Maybe next time he'll think before he cheats.

Ginny ráharapott nyelvére, ahogy erre gondolt. Draco és ő már három éve randevúztak, de az utóbbi két hónapban a férfinak hirtelen sok üzleti utazást kellett lebonyolítania, tovább kellett dolgoznia. „Na persze” - gondolta a vörös. Könnyeket szívott vissza és újból meghúzta a palackot arra gondolván, hogy a másik kettő valószínűleg nagyon jól szórakozik.

I might saved a little trouble for the next girl,
Cause the next time that he cheats...

Draco és Ginny minden péntek éjszaka egy mugli klubba mentek. Még Harry és Hermione mutatta meg nekik a helyet, és minden héten négyen lementek egy jót szórakozni. De az utóbbi négy hónapban mióta a Potter házaspárnak megszületett a kisfiúk, azóta csak ketten mentek. Ám egyikük sem bánta, hisz szerettek kettesben lenni.


Oh, you know it won't be on me!


Ginny összeráncolta szemöldökét, és arra gondolt, hogy Draco biztosan elvitte Brownt a közös klubjukba. Erre még dühösebb lett és legszívesebben tört, zúzott volna.


Ohh... not on me...
Cause I dug my key into the side of his pretty little souped up four wheel drive,
carved my name into his leather seats...
I took a Louisville slugger to both head lights,
slashed a hole in all four tires

Ginny felállt, tudta, hogy tenni kell valamit. Draco már becsapta őt, de mi van, ha megteszi majd más lányokkal is az életben? Egy gondolat ütött szöget a fejében, majd a fogashoz sétált, megragadta dzsekijét, és hoppanált. A klub előtti parkolóba érkezett, vadul kereste Malfoy kocsiját. Önelégülten mosolygott, ahogy meglátta az autót.

Maybe next time he'll think before he cheats.

Dracónak egy igen drága kocsija volt, mindig utálta a mugli dolgokat, de ez egy igazi veterán volt, amely után minden gyűjtő a nyálát csorgatja. Ez a műtárgy nagyon fontos volt a mardekárosnak. Ginny még mindig hidegen mosolygott, majd előhúzta a pálcáját és egy zúzó bűbájjal könnyedén betörte a szélvédőt, aztán fogott egy élesnek mondható követ és a motorháztetőre karcolta a nevét. Ezt a fényszórók követték, amelyek hangos pukkanással adták meg magukat. Az autó külseje már roncs volt, de Ginny nem állt meg, kinyitotta a kocsi ajtaját és a bőrülésbe hatalmas vágásokat ejtett.

Ohh.. Maybe next time he'll think before he cheats...

Ginny kiszállt az autóból felmérni munkája eredményét. A régi műtárgy mára már csak egy roncs volt. „Ez majd megtanítja, hogy Ginny Weasleyt senki sem csalhatja meg büntetlenül” - gondolta, majd haza hoppanált és otthon folytatta Draco Malfoy kínzását, olyan dolgokkal, mint a legdrágább órájának lehúzása a wc-n vagy, mint a legjobb öltönyének feldarabolása.


Ohh... before he cheats...


Vége

Remélem tetszett, ne felejts el kritikát írni:)

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)