Felhasználónév:Agatha_Vivien [Üzenet]
Regisztrálva::2012.08.11
Eredeti név:Marton Virág
Írói nevem Agatha_Vivien, aki személyesen meg akar ismerni, az küldjön e-mailt, bárkivel szívesen levelezek, amennyiben az illető hajlandó őszinte lenni velem. Kezdő írópalánta vagyok, főleg versekkel és apróbb novellákkal próbálkozom. Igyekszem elkerülni a hírhedt, és mélységesen megvetett Mary Sue/Gary Stue jelenséget. Facebook nem az én asztalom, azzal ne is piszkáljatok, havonta néhányszor, ha fent vagyok rajta (rühellem, iszonyatosan lassú). Inkább a myvip. Msn-címet csak e-mailben vagyok hajlandó megadni. Ha igazán meg szeretnél ismerni, tudom, hogy úgy is írni fogsz^^
Kifejezett kedvencem nincs, én nem ragadok le egy történetnél. Többnyire saját művekkel szórakoztatom a népséget. Kritikát szívesen fogadok, amennyiben kulturált szóhasználatot és hangnemet üt meg az írója.

És ezzel fejezem be: A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned: Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!


Which Hogwarts house will you be sorted into?


Történeteket írta: Agatha_VivienKedvenc történetekKedvenc írók