Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Weboldal:https://merengo.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=1366
Egy váratlan fordulat következtében Nym rájött, hogy eléggé megunta az eddigi bemutatkozását, és úgy döntött, rittyent ide egy másikat azoknak az emberkéknek, akik valamilyen okból kifolyólag idetévedtek az oldalra, és kíváncsiak az ő szerény személyére (hát, ez lett volna a bevezetője, vagy micsodája, szóval ha eddig valakit nem ijesztett el, akkor az olvasson nyugodtan tovább).

Nos, róla azt kell tudni, hogy… (most hamar összekapja a szétszéledt gondolatait). Nos, róla különösebben nem kell tudni semmit, csupán annyit, hogy szeret magáról E/3-ban beszélni (mily meglepő tanúvallomás.) A haja rózsaszín volt anno, míg tartott a festék (ám azóta vörösre is változott, köszönhetően, hogy Nym végre rátalált a testében eddig mélyen megbúvó metamorfmágusra, és ki is használta az alkalmat).

Nagyon eleven és életvidám személyiség, lételeme a mosoly és a nevetés (most is vigyorog ám), imádja a barátait, a könyveket, a színeket, a tanulást, a filmeket, Remust és Tonksot, és ha ezek közül valamelyikről beszélni kellene, nos… akkor be nem állna a szája. Újonnan felfedezett Tonks-szindrómában szenved, ami sajnos eléggé megnehezíti a mindennapjait, tekintve, hogy mindig akad valami, ami úgy dönt, összetörik mellette, és a lábai is valahogy folyton összegabalyodnak (emiatt pedig gyakran csókolgatja a földet, de ezzel nem szeret büszkélkedni.)

Nym 2019 áprilisától az újonnan elindult CritiCAT vezetője, amely a kritikaírás népszerűsítését tűzte ki céljául. Éppen ezért rendíthetetlenül száguldozik a Merengő berkein belül, és igyekszik mindenhol nyomot hagyni, ahol járt. Fékezhetetlenül rajong az original történetekért, nagy szerelmei közé tartozik a krimi, horror és a thriller, és könnyen le lehet venni a lábáról egy jól megírt és megalkotott történettel. Továbbá szívügye a Remus/Tonks páros, és oszlopos tagja a rajongótáboruknak (nekik köszönheti, hogy rátalált a Merengőre), és lelkesen írogatja velük az egyperceseit. Közben kiderült, hogy Regulust is elég jól bírja ám, Siriusszal karöltve, így hát ők is beálltak a kedvenc Harry Potter szereplők rangsorába.

Szereti a szomorú, megtört történeteket és verseket egyaránt. Az előbbit szívesebben írja, az utóbbit meg jobban szereti olvasni, ugyanis a fentiek nem áldották meg azzal, hogy ő is értsen a rímek bonyolult szerkezetéhez, vagy éppen a metaforák és versbeillő művészi jelzők megfejthetetlen áradatához, így úgy döntött, nem kínozza a népet ilyen szempontból, és marad a novelláinál és regényeinél.


Továbbá a fórumon is megtalálható, ficblogja ITT érhető el, ahol tudomást lehet szerezni a frissekről, valamint minden apróságról, ami a történeteivel kapcsolatos.


Nemrég az Írófigyelő készített vele egy interjút, így aki nem elégedett meg kellőképpen az eddig megtudott információkkal, az hosszabban is olvashat róla ott.


És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).


A bemutatkozás utoljára frissítve: 2019. 04. 29.

Which Hogwarts house will you be sorted into?
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók

1. Agatha_Moon

2. kysa

3. Alexa Tonks

4. Villette

5. Laurenar

6. finnigan

7. ukume

8. Cartwright

9. Denem55

10. Puppy

11. Sove

12. verity

13. Avina

14. Nimphadora

15. Natalia Tena

16. G Lamaro

17. Erynnis

18. Galaxyster

19. noloxya

20. HilarioN

21. mrsppiton

22. Hiriajuu

23. Xelin_Ruby

24. Good Black

25. Morte

26. Saszta

27. lina22

28. Esmi

29. Elael

30. Cortez

31. DoroThya

32. Gigi685

33. GwenPage

34. Elza Tonks

35. BNori

36. Zsiraf

37. birokatalin

38. Victoria2002

39. mort rainey

40. Amelia Pond

41. Kyrande

42. Lorka_28

43. BellaBlue

44. Spencer Granger

45. Laufreya

46. Momo137

47. Arkadul