Felhasználónév:Nicole Wenset River [Üzenet]
Regisztrálva::2016.05.05
Eredeti név:Niki
Sziasztok ! :)

Nem tudom, hol is kezdjem. Huszonhárom éves, egyetemista lány vagyok, aki imád fantáziálni. Nagy Japán és Egyiptom rajongó vagyok. Szeretek zenét hallgatni, kedvenc időtöltésem az anime nézés, olvasás és a lovaglás.
A történetekben a fantasyt, és a történelemre épülő olvasmányokat szeretem, vagy az előző kettőnek a keverékét, de a horrort és a nagyon nyálas romantikát leszámítva mindenevőnek tartom magam.

Aki szeretne itt megtalál: ookami.aniu36@gmail.com
Elérhető vagyok itt is: Wattpad: Nicole Wenset River

2020.06.02-ig Aniu36 volt a felhasználónevem.

Történetek:

Iteru ékköve - A szahmeiek öröksége: jelenleg ezen a történeten dolgozom, már volt fent az oldalon egy korábbi változata, de ezt 2020-ban átírtam, most úgy érzem, hogy teljesen kiforrta magát majdnem két év döcögős próbálkozás után. Elvileg két kötetes lesz, addig nincs tervben másik történet átírása.

Iteru ékköve - Novellák: a fő történethez kapcsolódó, apró jelenetek, melyek által betekintést nyerhet aki szeretne egy-egy szereplő életébe, múltjába vagy jelenébe.

Az ágyas: régen sokan szerették, és az olvasottság száma is néha növekszik, szóval fent hagytam. Mikor elkezdtem írni még jóval fiatalabb és nagyon tapasztalatlan voltam, ma már teljesen máshogy írnám meg. Tervben van, hogy egyszer teljesen átírom, mert szeretnék egy angyalos és démonos történetet alkotni, de ahhoz nagyon alaposan ki kell dolgoznom a hátterét a történetnek, így az még odébb van.

A sógun: hasonlóan az ágyashoz, ezt is szeretném majd a jövőben átdolgozni, mert ez a téma is a szívemhez nőtt.


Ficblogom a fórumon, ahol tájékozódhattok, szavazhattok, illetve majd megnézhetitek a fejezetekhez tartozó illusztrációkat, (egy ideje már nem igazán használom):


Aniu barlangja
„A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!”

(Igyekszem betartani a követendő példát ;) )

Lelkes, új tagja vagyok a Kritika Klubnak. :D (2017.06.06)
Aki szeretne tőlem kritikát kapni, (fogalmam sincs miért tőlem, mondjuk csak úgy, vagy estleg szimpatikus vagyok, esetleg más okokból XD ) nyugodtan zargathat emailben, vagy ahol éppen elér. Szívesen olvasok bármit (kivéve a Harry Potter témát feldolgozó írásokat), és őszinte véleményt mondok, de a negatívkodás távol áll tőlem, kritikámiat mindig építő szándékkal írom. :).

A Kritika Klub megszűnésével tagja lettem a CritiCAT-nak. :) (2019. április)


Engem is megdobhattok bármilyen kritikával, hosszúval vagy röviddel, (a negatívkodást nem szeretem és nem is művelem) építő jellegű kritikának viszont nagyon örülök és persze a többinek is, és igyekszem megfogadni a jó tanácsokat. :)

Történeteket írta: Nicole Wenset RiverKedvenc történetekKedvenc írók

1. Suonjar

2. Hirondelle

3. Nezumi

4. VirginiaJ

5. Melinda93

6. Mandariini