Felhasználónév:Masinyka Nyikolajevna [Üzenet]
Regisztrálva::2011.10.04
'95-ös születésű vagyok, straight outta Acélváros (a miskolci) - bár már nagyon régóta nem élek ott, kerestem a helyem Debrecentől Jekatyerinburgon át Pittsburgh-ig. Ha lenne rá lehetőségem, biztosan elmennék a Marsra is kolonizálni. Ambivertáltként a személyiségem valahol egy csendes nerd és Regina George között ingadozik. Kamaszkoromban hadsereg tábornok akartam lenni, ami, sajnos, nem valósult meg, de valószínűleg ezért írok mindig katonákról. Mindenesetre, azóta is egyszemélyes hadseregnek vallom magam.

Legnagyobb szenvedélyem az orosz irodalom, kultúra, történelem, nyelv - igazából minden, aminek cseppnyi köze van Oroszországhoz. Az egyetemen szlavisztikán végeztem orosz szakiránnyal, orosz kultúra és történelem specializációval.

Ha irodalom: bár próbálkoztam sok műfajjal, íróval, valamiért csak az orosz irodalom tud megragadni és lekötni a figyelmem igazán. Leginkább Dosztojevszkij nagyregényei voltak rám hatással (a Bűn és bűnhődés és A Karamazov testvérek a kedvenceim, az Ördögöket szerettem a legkevésbé). Az ő művei mellett nagyon szeretem Gogol novelláit, főleg a Pétervári elbeszéléseit; a Háború és békét Tolsztojtól; Az Artamonovokat Gorkijtól; a Mi-t Zamjatyintól; a Moszkvai történetet Akszjonovtól.

Emailben mindig elérhető vagyok: masinykanyikolajevna@gmail.com

Illetve Wattpadon is.

Történeteket írta: Masinyka NyikolajevnaKedvenc történetekKedvenc írók