Felhasználónév:Merilwen [Üzenet]
Regisztrálva::2015.02.03
Eredeti név:Merilwen Iavas
Weboldal:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1281
Ezt a profilt a Tolkien-univerzumban íródott alkotásaim számára hoztam létre. Mindenféle más fandomban írt történeteim Masquina név alatt (lesznek majd) találhatók.

*****


Hát először is talán a nevemről valamit… Rózsa a valódi keresztnevem (vagy valami hasonló :)), ezt fordítottam le tündére egy weboldal segítségével. Aztán amikor e-mail címet csináltam magamnak hozzá, szükségem volt egy vezetéknévre. A valódit viszont egyszerűen lehetetlenség lefordítani, tehát nekiálltam keresni egy olyat, ami közel állhat a valósághoz, és még van is valami értelme. Végül októberi születésem volt a megoldás, így lettem Őszirózsa, avagy sindarinul Merilwen Iavas.

Írófigyelős interjú velem

1998-as boszorkány, unokanővére Captain, aki egyébként tudat alatt Az elfelejtett varázslat Isabeljének modellje volt. (Legyetek szívesek őt is olvasni, és véleményezni a történeteit, mert megérdemli!)
Sűrű lombú erdők, minden élőlény. A természet szépségét bemutató könyvek és filmek, Gerald Durrell, David Attenborough. Éneklés, egész nap egyfolytában. Klasszikus zene, oratóriumok, operák, kórusművészet. Filmzene-soundtrackek, Andrew Lloyd Webber musicaljei. Egyáltalán: zene, mindenek fölött. Gyűrűk Ura, Hobbit, főleg a filmek és a belőlük íródott ficek. Saját kezűleg készített gyöngyékszerek, gobelinvarrás. Olvasás; Vavyan Fable, Jókai Mór, Fekete István, Rejtő Jenő, P. G. Wodehouse, Dan Brown. Fotózás; rajzolás, többnyire fénykép alapján. Tavasz, nyár, ősz, tél, külön-külön és egyszerre. Írás. Tánc. Főzésnek szánt kotyvasztás (a családomnak többnyire ízlik). Az egész Világ.

Mottóm: „Nagyon figyelj, mert a világot teszed is azzá, aminek látod.” (Vavyan Fable)

*****


A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!
/Személyes megjegyzés: én ezt egyszer kiszámoltam, nagyjából tényleg stimmel az arány… /

A föld tini lakosságának 98%-a holtan rogyna össze, ha Orlando Bloom azt mondaná, hogy nem menő levegőt venni. Ha te a maradék 2%-ba tartozol, akik szétröhögnék tőle az agyukat, másold ezt be az adatlapodba. =))

*****


Büszkeségeim:

I. Gyűrűk Ura/ Hobbit Kihívás – IX. helyezés


II. Gyűrűk Ura/ Hobbit Kihívás – egyénileg IV. helyezés, csapatban II. helyezés


*****

Történeteket írta: MerilwenKedvenc történetekKedvenc írók