Felhasználónév:Stray Breeze [Üzenet]
Regisztrálva::2017.11.07
Eredeti név:Christine
Weboldal:https://straybreeze.tumblr.com

Régóta szúrta már a szemem a korábbi bemutatkozásom. Úgyhogy most eldöntöttem, hogy írok egy újat, ritka idegesítő stílusban. E/3-ban és tőmondatokban. Többnyire. De azért igyekszem valami rendszernek tűnő dolgot belevinni.


Budapest. 1993. December. Ami amúgy a kedvenc hónapja. Még mindig nem tudja, mit akar kezdeni az életével. Egészségügy? Egészségügy. Egy darabig még biztos. Szereti? Néha igen, néha nem.
Panelproliság. A szobájában minden narancssárga. Kivéve a ruhatárát. Az sötét. Meg a világító egerét, billentyűzetét és gépházát. A monitoráról virágkoszorú lóg. És van egy művirága az asztalon. Fejkának hívják. Akinek az az egy szerencséje, hogy művirág. Különben már megdöglött volna szegény. Egyébként szereti a virágokat. Van egy macskája és egy húga. A húgának is van egy macskája. Szereti őket mind. És élete szerelmét is. Ő is itt lakik a narancssárga szobában.
Álmodozó. Kalandvágyó. De sosem megy sehova. Igazából nem is szereti az embereket. Már a tömegközlekedést is ki nem állhatja. Aztán meg mégiscsak szeret segíteni másokon a munkahelyén. Ki érti ezt?

Zene. Az mindig ott szól a háttérben. Szinte bármit meghallgat. De csak hogy néhány példa szerepeljen itt: Linkin Park, 30 Seconds to Mars, Fallout Boy, Poets of the Fall, Vamps, Sia, Bryan Adams, Breaking Benjamin, Three Days Grace, Rise Against, Blind Guardian, Oonagh.
Akusztikus. Underground. Musical. Komolyzene. Játék- és filmzene. Ramin Djawadi.
Viktoriánus korszak. Steampunk. Gótikus horror. H.P. Lovecraft. Cthulhu. Poszt apokaliptikus világok. Néha egy kicsit a sci-fi is. Androidok.
Japán. Anime, de az már csak ritkán. Szamurájok. Edo-korszak. Shinsengumi. Touken Ranbu. Az online böngésző alapú flashjáték, ami annyira japán, hogy a felét se érti, mit csinál. Sushi.
Játékok. NieR:Automata. Code Vein. Life is Strange. Final Fantasy. Aion. Blade and Soul. Tomb Raider. Shadow of Mordor/War. Mostanában érdekli a Bloodborne is.
Antihősök. Nem fekete és fehér karakterek. Szürkék.

John Ronald Reuel Tolkien. Középfölde. Gyűrűk ura. A Hobbitot még mindig nem tudta elolvasni. A szilmarilok. Valami megfogta őt benne. És nem engedi már évek óta.
Fák Évei. Elsőkor. Tündék. Noldák. Finwë és családja. Fëanor. Meg a hét fia.
Mondtam már, hogy van egy Középfölde (és Beleriand) térkép a szobája falán?

Könyvek. A kislány, aki arról álmodott, hogy író lesz. És a nagylány, aki még mindig arról álmodik.
Crossoverek. Saját crossover. Szilmarilok és Nier. The Eternal Flame. 2017. novembere óta írja. Sehol nincs még a vége. Annyira a mindennapjai részéve vált, hogy már el sem tudná képzelni nélküle az életét. De azért tervben vannak mások is. Originalok is. Majd egyszer.Ez volnék én, köszönöm, hogy benéztél hozzám, és eddig velem maradtál! Ha érdekelnek az írással való próbálkozásaim, tekerj lejjebb! :)


Itt is megtalálsz még:

Wattpad | Tumblr


Történeteket írta: Stray BreezeKedvenc történetekKedvenc írók