Felhasználónév:daren [Üzenet]
Regisztrálva::2010.04.16
Nos, ideje volt ezt a részt is frissítenem. 21 éves partiumi srác vagyok, már két éve tagja a Merengőnek. Történetek tekintetében elsősorban a HP univerzumban tevékenykedem, bár a fiók mélyén vannak saját alkotások is, melyek talán egyszer kikerülnek onnan. Vagy nem :)

Zenei stílus tekintetében javíthatatlan Rocker vagyok, bár ez kívülről nem annyira látszik. Szeretem a jó rockot és a jó zenét, függetlenül a zenei stílustól, de a mulatóstól és a manelétől a falra mászom. Ez van.

Filmek tekintetében a horror, krimi, sci-fi, fantasy vonalat részesítem előnyben, talán azért mert álmodozó típus vagyok. Nem kedvelem azokat a filmeket - és történeteket sem -, amiben csak értelmetlenül folyik a vér, igazi háttérsztori nincs csak a csonkolás. Van, hogy sokkal félelmetesebb az ismeretlen, mint az ismert ellenség.Ha valami óhajotok, sóhajotok van, zaklathattok a következő e-mail címen:
daren051290@yahoo.com

És az elmaradhatatlan:
A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!

És végre én is rászántam magam, hogy a Teszlek Süveget a fejemre húzzam. Minő meglepő döntés:
>

I'm
a Gryffindor!Történeteket írta: darenKedvenc történetekKedvenc írók