Felhasználónév:Evie [Üzenet]
Regisztrálva::2010.09.01
Eredeti név:Riadne
Rémisztően ódivatú gondolkodással rendelkező, csendes, titokzatos, és keveset mosolygó, de mégis jókedvű lány. Gyúlékony. Fokozottan. Nem érdemes kipróbálni. :D
Rövid feketésbarna haj, sötét szemek, sápadt arc.
És megszállotja az írásnak... meg Draco Malfoynak.


Draco Malfoy nálam:
Draco nálam afféle felmentett helyzetben van. Mindannyian más perspektívából látjuk őt, én momentán így képzelem, s a ficeimben (a legtöbben) így szerepel:
Önző, nagyképű, büszke fiú, ám cseppet sem kegyetlen (lásd: hatodik könyv) az apja befolyása alatt élt évekig, ám ő maga nem akar gonosz lenni. Szeretni pedig véleményem szerint tud, bennem így él, de azt nem mondom, hogy bolond nyálgép lehet belőle.

Szeretem a Dramionét, mégpedig azért, mert illenek egymáshoz. Lehet, hogy Hermionét nem szeretem, de a kettejük kapcsolata elképzelhető, csak rögös utakon. Hermione képes lenne megjavítani a Malfoy örököst, aki pedig képes lenne megkedvelni (Bár minden bizonnyal a könyvekben leírt formáció szerint semmiképp) bár egy ficnek az a lényege, hogy mindenki a maga észjárása szerint alakítsa Draco, vagy Hermione jellemét; vagy másét.

A Draco/saját szereplő ötleteket is szeretem, hisz az író így a fantáziaszereplő helyébe képzelheti magát, és megalkothat egy saját emberkét, magánjellemmel. Nálam ilyen Anabella Hurley, és még kitudja, kik pattannak ki a fejemből.

Nem szeretem a shlash-t. Semmilyen formában. Valószínűleg ezért, mert nem tartom elképzelhetőnek sem.


Történeteket írta: EvieKedvenc történetekKedvenc írók