Felhasználónév:bojoe [Üzenet]
Regisztrálva::2010.09.07
üdv, régóta, kb 2008 óta vagyok hp fic rajongó. az első fanfic, amit olvastam, Parselmouth Lion: Harry Potter és a varázslók háborúja volt, mert anno régen felröppent a hír, hogy azt tartották a JKR eredeti HP7 kötetének. még a fókusz is foglalkozott vele. ezek után csaptam le rá én is.nagy kihagyás után a Nurmengard-trilógiát olvastam, és lelkes fanja voltam az írásainak. Illetve ma is az vagyok. Azután elkezdtem olvasgatni más témájú HP ficeket, de megmaradtam a könyvhű, vagy ha már nem könyhű, akkor legalább vicces írások mellett.

2012 nyarán, unalmas órámban döntöttem el, hogy belecsapok a lecsóba, és képernyőre vetem saját agyszüleményeimet, amik a két mester (JKR és PL) művének fanficjei. Az első művem eredményét a merengő kiemeltnek tartotta érdemesnek, illetve az arany főnixen is ért el helyezést. (ezt azóta levettem innen, mert a többi történetemre spoilert tartalmazott, de a fb gántffybalázs oldalán megtalálható.)

ha valaki szereti a Nurmengard világát, akkor szívesen ajánlom figyelmébe az írásaimat. Próbálok egy saját elképzeléseimen alapuló háttérsztorit adni a kedves olvasóknak, amelyek próbálnak egy pöppnyi erotika mellett az akció, krimi és kaland felé tendálni. remélem jól fűszerezem a levest, ha megkóstoltátok, szívesen veszem a kritikát.


a teljes, befejezett gántffy-sorozatot és a kiegészítő novellákat pdf formában (javítva, átírva) a facebook csoporton keresztül lehet elérni, a Gántffy Balázs csoportban.

b

Történeteket írta: bojoeKedvenc történetekKedvenc írók