Felhasználónév:Scaramuch [Üzenet]
Regisztrálva::2010.09.15
Eredeti név:Réka
Huszonegy éves, magyar-történelem szakos hallgató vagyok. Kissé visszahúzódó típusúnak ismernek, aki szeret egy csöndes kis zugban meghúzódni, ahol elmerülhet egy füzet és egy toll társaságában. Sokkal jobban szeretem hallgatni az emberek beszélgetését, mint részt venni benne, de egyébként könnyen barátkozó típus vagyok.

Harry Potter világa, azt hiszem olyan tíz-tizenegy éves koromban ragadott el magával, és azóta sem ereszt. A második kötetet kaptam meg először - akkor még nem tudtam, hogy ez egy sorozat, és igazából nem voltam képben a Fiúval, Aki Túlélte.

Tulajdonképpen, ha nincs a Harry Potter, azt hiszem, én sem kerültem volna magyar szakra. Hiába nyomott a családom egy csomó könyvet a kezembe, egyik sem fogott meg igazán. Azóta ez természetesen már másként van.

Mára már imádok olvasni, zenét hallgatni és írni - erre az elfoglaltságra csak nemrég találtam rá, eddig leginkább csak az esszéim megírásával jeleskedtem.

Harry Potter - főleg Perselus - mániás vagyok, és minden olyat szeretek, ami Severitus, Snarry, vagy magával Perselusszal foglalkozik. Persze azért jöhet más párosítás is, de ez a fő kategória! :-D

Ha valakinek óhaja, sóhaja lenne akár a frissel, akár bármi mással kapcsolatban, vagy csak egyszerűen meg szeretne ismerni, ezen a címen megtalál:
scaramuch@citromail.hu, vagy írjon egy pü-t a fórumon nekem.


Severitus kihívás lezárult. További információkért katt a kihívás blogjára. Severitus kihívás


Örömteli dolog történt április első napján, és nem, ez nem áprilisi tréfa. Az Exmemoriam című írásom március hónap kiemeltje lett a Heliopath oldalán! Kaptam hozzá egy kis képet és egy szép kis leírást is. :)

Íme a kép:


I'm married to Severus Snape


The HP Male Marriage Quiz
made by Sapphire.Történeteket írta: ScaramuchKedvenc történetekKedvenc írók