Felhasználónév:DaeMoon [Üzenet]
Regisztrálva::2010.11.27
Weboldal:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1233
Kedves Idetévedő!

Nem tudom, miért keveredtél ide, de ha már itt vagy és még olvasni is neki álltál, akkor egy-két sort megérdemelsz rólam. Szóval. 25 éves vagyok, egyetemista és jelenleg Budapesten élem a hétköznapjaimat. El se tudok képzelni megnyugtatóbb elfoglaltságot a szabadnapjaimon, minthogy kiüljek a teraszra a laptopom, egy pohár limonádé és a macskám társaságában és alkossak. Szeretem a slash műfajt (vagy yaoit, ha így valakinek ismerősebben cseng), de nem tartom magamat slashernek, vagy elvakult rajongónak, aki csak ilyen keretek közt gondolkodik. Ettől függetlenül, errefelé többnyire mégis ilyen írásokat fogsz találni, ha zavar, már most jobb, ha tovább állsz. Mindkettőnk érdeke, hidd el.
Kedvelem Nalini Singh könyveit, a Harry Potter világát, Rick Riordan Éjvilág sorozatát és és újabban nagy szerelmem James Dashner Maze Runner sorozata. :) Az animékkel semmi bajom, van amelyiket kifejezetten kedvelem, viszont végtelenül megvetem a fangirl-nek nevezett életformákat, a Twilight írónőjét pedig a saját könyveiből rakott máglyán égetném meg szertartásosan, amiért meggyalázta a vámpírokat.

Amint nagyon szeretek egy történetben az az átgondoltság, illetve ha Harry Potter világban játszódik, akkor a dark-Harry karakter és a cuki, naiv szőke Draco. Draco egyébként személyes véleményem szerint egy imádni való idióta és amekkora elkényeztetett hólyag, néha az imádat mellett egy alapos elfenekelést is megérdemel... 0;) Amikor írok hajlok a sötét, erőszakos történetek felé, szeretem a dark, hurt/comfort és angst történeteket, gyakran visszaköszönnek az írásaimban a BDSM kultúra különböző elemei, a pánikbetegségek, az érzelmi vagy fizikai erőszak és poszttraumás jelenségek. A pánikbetegségeket leszámítva egyiknek sem vagyok nagy szaktekintélye, de érdekelnek ezek a dolgok, úgyhogy igyekszem az ilyesmit minden írásnál jelezni, hogy akinek a lelkivilága az ilyen dolgokat nem veszi be, az máshol tudjon olvasnivalót keresni és ne érjék kellemetlen meglepetések. A fluff és full-rózsaszín mesevilágot csak elvétve, különleges esetekben tudom elviselni, bár az utóbbi időben sokat "enyhültem" ezen a téren. Amit azonban teljes egészében ki nem állhatok, azok a Mary Sue karakterek. -.-”

Azt hiszem ennyi, amit feltétlenül érdemes tudnod arról, hogy mit találsz errefelé, ha ezek után mégis olvasol tőlem valamit, akkor magadra vess, ha meg tetszik, akkor hagyj nyugodtan nyomot magad után, nem fogok megharagudni. ;) Persze ha nem tetszik valami azt is megírhatod, de lehetőleg emberi, kulturált hangnemben, hiszen észrevehetted, én se trágár módon fejezem ki a véleményem. Még akkor se, ha valamit ki nem állhatok. Egyébként minden, amit írok az ÉN világom része, belőlem fakad és ezért nem vállalok érte felelősséget, ha valakinek a lelki nyugalmába ezek után beletiporok. A figyelmeztetések többek között azért léteznek, hogy ne kelljen megnyitni és elolvasni azt, ami nem tetszik. Én szóltam, többször is.

Ha pedig nem fanfictionre fáj a fogad, hanem inkább a saját világban játszódó írásokat kedveled (azokból is főként a sötét hangulatú, slash írásokat) akkor mostantól az Athnys Moon nicknév alatt keresgélve azokat is megtalálhatjátok. Jó szórakozást, ha arrafelé tévednétek. ^.~

Csók, DaeMoon
Történelmi pillanatot írok, elindítottam első „honlapomat”, már ha merhetem annak nevezni a bukdácsoló szárnypróbálgatást, amit livejournal-en művelek. Akit érdekel, hogy mire jutok, az mostantól az alábbi képre kattintva is meglesheti az írásaimat. (A bannerben felhasznált kép Suz műve, íme a forrás: Steter kép)Szeretném megkérni azokat, akik mindig feltörik a friss fejezeteimet és üres kritikákat hagynak maguk után, hogy tanúsítsanak egy picike türelmet. Az adminok így is extra gyorsak, egy-két nap és olvashatjátok, amit feltöltöttem kerülőút nélkül is. Igazán kellemetlen folyton a fórumon nyaggatni az illetékeseket, hogy még az üres kritikák törlésével is foglalkozzanak. Arról nem is beszélve, mennyire demoralizáló látni, ahogy felszökik a számláló majd szembesülni a sok üres „kritikával”... -.-"
Szeretném nagyon-nagyon megköszönni ezt a két gyönyörűséges díjat mindenkinek, aki volt olyan tüneményes és jelölt, illetve szavazott rám. Imádlak titeket! ^.^
Történeteket írta: DaeMoonKedvenc történetekKedvenc írók