Felhasználónév:Kyraper [Üzenet]
Regisztrálva::2011.02.09
Eredeti név:Kriszta

"Ahol Te vagy ott rossznak nincs helye! Rajtam kívül..."


Nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik hozzásegítettek ezekhez a gyönyörű díjakhoz. ^^

A folytatásokért, új történetekért itt tudsz nyaggatni:
Kyraper slash tengere

Elérsz az alábbi két oldalon is:
18+-os történeteim a fanfiction.net-en érhetőek el, kattints a Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa és I wanna do bad things with you című destieleimért, továbbá Túlfűtött éjszaka című drarrymért. Csak saját felelősségre, mint említettem, erősen korhatáros történetek. ;)


Drága jó barátnőmmel, draco girlel összefogtunk, és közös munkába kezdtünk. Történeteinket megtalálhatjátok Draco Girl and Kyraper néven :).
Közös műveink:
Piszkos fantáziák
Carpe diem!
Don Lucius: A történet a VTK2 kihívására íródott, és elnyerte az abszolút győztes díját, melyre nagyon büszkék vagyunk! :)

A 2011-ben alapított Kritika Klub tagja és G Lamaro mellett a vezetője vagyok. Ha bármilyen a klubbal kapcsolatos kérdésed, észrevételed, panaszod van, a logóra kattintva eljutsz hozzánk a fórumra, ahol az irányelvekben leírt módon akár jelentkezni is tudsz hozzánk. ;) Mindenkit szeretettel várunk!

A klub célja az, hogy az olvasók amikor elolvasnak egy művet, vagy fejezetet, fejtsék ki róla a véleményüket. Ezt pedig ne néhány tőmondattal tudják le, mint a jól ismert "Szupcsi a feji! Fooolllyyytttiiiittt!!!", hanem legalább három-négy mondatban fejtsék ki, mi tetszett nekik, esetleg mi nem tetszett, mert ezzel segíthetik a szerzőt fejlődésében.
Merengő Fórum • Fórum megtekintése - Kritika Klub
fanfic.hu
Ezeket pedig nagyon szépen köszönöm:
Történeteket írta: KyraperKedvenc történetekKedvenc írók