Felhasználónév:Theodora S Carter [Üzenet]
Regisztrálva::2011.08.09
Weboldal:http://pixiehpficei.blogspot.hu/Which Hogwarts house will you be sorted into?Úgy ám, Hugrabug házát gyarapítom :)
2013 szeptembere óta fejembe vettem, hogy kíváncsiságomat úgy próbálom "kordában tartani", hogy a segítségével még több írót ismerhessek meg, úgyhogy felcsaptam riporternek az Írófigyelőnél. De hogy ne csak én nyaggassak másokat, egyszer csak a másik oldalon találtam magamat :) Íme: Theodora S Carter interjú


Ha elolvasok egy történetet, akkor kritikát is hagyok magam után (legtöbbször - nem vagyok tökéletes!) Ezzel kapcsolatos nézeteimet Agatha Leonard nagyon jól szavakba öntötte:


Tudjátok, a kritika nem arról szól, hogy ez valamiféle verseny az írók között, ki "győzi le" a másikat. Sokkal többrétűbb dolog. Először is egy támpont az írónak, hogy amerre halad, az megfelelő, emészthető-e, másfelől támogatás, mert hatalmas lendületet tud adni a folytatáshoz, harmadszor pedig, egyfajta köszönet, ami jólesik a hosszú órák, esetleg napok, hetek kemény munkájáért cserébe. Ha jobban megnézitek, vannak regények, amik 1-2 évig íródnak. Hatalmas munka... Szóval én arra kérek mindenkit, hogy ha elolvasott valamit, akkor szánjon rá két percet cserébe. Nem kell izgulni, meg görcsölni azon, hogy zagyvaságokat írtok, meg esetleg helyesírási hibákkal, mert nem ez a lényeg. (Én sem tudok helyesen írni. ) Csak pár mondatban össze kell foglalni, hogy mi tetszett/nem tetszett, vagy milyen érzést váltott ki belőletek. Szóval: Hajrá, írjon kritit mindenki!!! (Egyébként alátámaszthatom azt a Merin keringő véleményt, miszerint 100 olvasóból 2 ír véleményt. ): Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Kihívás melyen részt vehettem:


Írói munkám legnagyobb elismerése:
Mivel az Arany Főnix köztudottan az Oscar alapján indult, úgy érzem, illene köszönetet mondanom. Igyekszem tömör lenni, mert a jó szónok köztudottan ilyen. Kétségtelen, hogy amikor erre az oldalra tévedtem, egyáltalán nem fordult meg a fejemben, hogy írásra vetemedem a közeljövőben. Vitathatatlanul ez volt az egyik legjobb döntés az életemben. Köszönöm szépen mindazoknak, akik mellettem álltak; meghallgattak, ha épp' nagyon a padlón voltam, és kijelentettem, nem csinálom tovább; adtak néhány isteni ötletet és a múzsáim voltak; feldobták az egész hetemet egy-egy új kritikával; vagy csak nem bánták meg, ha a leírt gondolataimat elolvasták :) Theodora

Történeteket írta: Theodora S CarterKedvenc történetekKedvenc írók