Felhasználónév:Tsunadebaachan [Üzenet]
Regisztrálva::2011.09.05
Eredeti név:Takácsné Ondi Éva
Sziasztok:))
Úgy döntöttem, hogy változtatok kissé a bemutatkozásomon. Évekkel ezelőtt kezdtem el feltölteni ide a történeteimet. Azóta sok minden történt velem. Az én világom teljesen megváltozott, és személyes okokból sajnos nem tudtam befejezni a történeteket. De ez, most meg fog változni. A különbség, hogy most támogatom a családom. És ez nagyon sokat jelent.

Még mindig nagy Naruto és HP fan vagyok, de a SLASH-ből már kinőttem. Ez megesik. Viszont a Vámpírnaplók világa, a várakozásaimmal ellentétben, teljesen magával ragadott. Beszippantott, akár egy fekete lyuk. Biztos vagyok benne, hogy ehhez Ian Somerhalder játékának is köze van, na meg azoknak a gyönyörű, kék szemeinek. Damon Salvatoret tartom az egyik legjobban megírt karakternek. Nagyon jól ki van dolgozva. A másik nagy szerelmem a Lucifer. Imádom az olyan történeteket, amelyek kicsit másképp ábrázolják a bibliai történeteket, és Lucifer szinte ugyanolyan, mint Damon. Pazar alkotásnak tartom, és hálát adok a Netflixnek, hogy folytatják.
Én egy Vámpírnaplók/Lucifer crossoverrel tértem vissza. És a párosom nem a legmegszokottabb magyar nyelvterületen. Ez a Bamon.(Damon és Bonnie) Rengeteg ilyen ficet olvastam, angolul. Ami nagyon szomorú, mert a boszorkány és a vámpír szerelme hihetetlenül izgalmas lenne. Én nem értem az Elena fanokat. Utálom azt a csaj, csak a szenvedést hozta a két fiúra, miközben a kis boszorka mindent feláldozott értük, többször is. És olyan gyönyörű felépített kapcsolat alakult ki Bonnie és Damon között, hogy vérzik a szívem, mert nem lett belőle semmi. Elena miatt. *mérgesen összehúzott szemöldök*. A lényeg, hogy ezért kezdtem el újra írni. Nem hagyhattam őket lógva. Egy szó, mint száz: Üdv újra itt! Ezúttal már be is fejezem.

Történeteket írta: TsunadebaachanKedvenc történetekKedvenc írók