Felhasználónév:Monya [Üzenet]
Regisztrálva::2012.06.13
Weboldal:http://monya-twilightfanfiction.blogspot.hu/
20 éves, álmodozó lány vagyok, aki imád írni, olvasni és sportolni - de gyakran felülkerekedik felettem a lustaság. Ezen kívül nagy film-és sorozat függő vagyok.:)

Imádom az úszást - korábban versenyszerűen űztem - valamint érdekelnek a küzdősportok is.
Zene ízlésemet tekintve, hát, szinte mindenevő vagyok, de a discos tuc-tucokat ki nem állhatom. Inkább rock párti vagyok, és jelenleg a legkedvesebb bandám a Linkin Park.

Korábban nem szerettem olvasni, a kötelező olvasmányokat is mindig próbáltam megúszni, de mióta elolvastam az Alkonyatot, előszeretettel töltöm el az időmet egy-egy jó könyv társaságában. Szóval, ezért is hálás vagyok Stephenie Meyernek.
Életem legnagyobb vágya, hogy elmehessek egy LP koncerte, és hogy kijuthassak egy Olimiára - persze csak mint szurkoló. :) Sajnos erről már lecsúsztam az idén, de remélem négy év múlva, lehetőségem lesz rá. Ez mind meghatározó élmény lenne számomra, mert sokat jelent, amit ezek jelképeznek. Szeretnék rájönni, hogy mi is az, amihez végre én is igazán értek, és az, amiben jó vagyok - bár tartok attól, ez sosem fog kiderülni.

Ez életem első története, amit úgy gondoltam, közzéteszek itt is. Nagyon örülnék, ha elolvasnátok, és véleményeznétek. Rettenetesen sokat jelentene számomra a támogatásotok! :)

Történeteket írta: MonyaKedvenc történetekKedvenc írók