Felhasználónév:Minnie Black [Üzenet]
Regisztrálva::2013.06.08
Üdvözletem!

Tipikusan olyan ember vagyok, aki hosszú órákon keresztül ül a bemutatkozások felett, viszont elég régóta számítok tagnak ahhoz, hogy több legyen itt pár sornál. Először is azt érdemes tudni, hogy már majdnem 10 éve elvakult rajongója vagyok Harry Potter világának, és egyelőre nem érzem úgy, hogy ez a jelenség múlófélben lenne. Egyébként általánosságban szeretem a fantasyt, Tolkien művei szintén ott vannak a kedvenceim között, és a Trónok harcát sem vetem meg, ugyanakkor odavagyok néhány klasszikusért is (a Büszkeség és balítélet olyan alkotás, amiben bármikor el tudok merülni), nem beszélve a krimikről.

Elsősorban olvasni járok a Merengőre, igaz, vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyeim, és bevallom, az ízlésem ritka finnyás. Az ötletességet, rejtélyt, humort és szarkazmust imádom, de kerülöm a csöpögős vadromantikát, a szadizást és a magyar karakteres történeteket. Slash és original munkákat a legritkább esetekben szoktam olvasni, voltaképp tényleg a HP-téma az, ami már huzamosabb ideje ideköt, viszont próbálok azért nyitott maradni.

Rájöttem, hogy tulajdonképpen nincs konkrétan kedvenc párosom, mert ha jól van megírva, vevő vagyok akár egy McGalagony/Kupor műre is, olyan ellenben akad, amit kimondottan nem szeretek (nálam listavezető az egyébként nagyon is sok rajongót számláló Snanger és Dramione). A Tekergők kora közel áll a szívemhez, ugyanakkor érdekesnek találom Tom Denem diákéveit is, míg mondjuk a nextgen alig mozgat meg.

Kérdés-kérés esetén a gatto.novembre@gmail.com címen el lehet érni.:)


Történeteket írta: Minnie BlackKedvenc történetekKedvenc írók