Felhasználónév:Davidina Desrosiers [Üzenet]
Regisztrálva::2014.10.29
Davidina egy hóbortos, meglehetősen magának való, kimondottan önfejű fiatal nő, aki érzékeny lelkivilágát úgy igyekszik megóvni, hogy amennyire csak lehetséges, kerüli az emberekkel való érintkezést.

Élete során annyiszor vágták a fejéhez a ’fura vagy’ kifejezést, hogyha egyetlen hét is eltelne anélkül, hogy ez megtörténne, biztos lehetne abban, ez a szédült világ véglegesen a feje tetejére állt!

Mi sem illik jobban a személyiségéhez, minthogy elméleti közgazdásszá kíván válni egy kimondottan elméletnélkülinek nevezhető korban…

Jelenleg arra a legbüszkébb, hogy az egyeteme tagintézményei között megrendezésre kerülő TDK konferencián a szekciójában abszolút győzelmet aratott, és kiérdemelte a részvételt a 2021-ben megrendezésre kerülő OTDK konferencián.

Amikor éppen nem a rázós elméletek iránt érdeklődik szenvedélyesen, szívesen kóborol a lélektani realizmus határvidékén, örömmel mélyül el a klasszikusok romantikus világában, vagy megkönnyebbülve fogadja a kortárs irodalom remekműveit, amelyek felmentik őt a perfect li*e émelyítő gondolata alól.

Mindene az olvasás, ám a rajzolást, túrázást, színházba járást szintén a kedvenc elfoglaltságai között tartja számon.

Hektikusan az írással is kacérkodik, de elkészült alkotásai láttán szomorúan konstatálja, sosem lesz belőle Michael Chabon…

Rajongva tiszteli a madarakat, mivel tudja, hogy mi valójában csupán átutazók vagyunk abban a világban, ami mindig is hozzájuk tartozott.

És végezetül még egy információ róla: nem csak a televíziózás szokását, de magát a ’parasztvakító’ készüléket is száműzte az életéből évekkel ezelőtt.Which Hogwarts house will you be sorted into?


Történeteket írta: Davidina DesrosiersKedvenc történetekKedvenc írók