Felhasználónév:Athnys Moon [Üzenet]
Regisztrálva::2015.01.20
Weboldal:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1233

Kedves Olvasó!

Az eredeti nicknevem DaeMoon és ezúttal bizony az alternatív profilomra tévedtél. Errefelé találhatod meg a Merengőn „felvállalt”, saját világban született írásaimat, melyeket nem szerettem volna összevegyíteni a különböző fandomokban született ficcekkel. Utóbbiakat odaát találod, a másik profilomon, amit itt megleshetsz egyetlen kattintás után. Ezenkívül az alábbi képre kattintva a blogomba is beleshetsz, ahol mind saját, mind pedig fandomokban született, ide fel nem került írások is felkerülnek.

Ha pedig erre jársz, hagyj magad után nyugodtan nyomot; a dicséret mindig megmelengeti egy alkotó szívét és ígérem, nem harapok azért sem, ha valami nem nyeri el a tetszésedet, esetleg felhívod a figyelmet a hibáimra, gyengeségekre. Csak maradjunk a kulturált társalgás medrében, rendben? ;)

Ezenkívül kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmedet a tényre, miszerint errefelé többnyire keserédes, sötétebb hangvételű történetek szoktak születni, slash témában, így a figyelmeztetéseket a saját lelki békéd érdekében mindig vedd komolyan és fontold meg, mibe olvasol bele. :)
Történeteket írta: Athnys MoonKedvenc történetekKedvenc írók