Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Weboldal:https://merengo.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=1366
Egy váratlan fordulat következtében Nym rájött, hogy eléggé megunta az eddigi bemutatkozását, és úgy döntött, rittyent ide egy másikat azoknak az emberkéknek, akik valamilyen okból kifolyólag idetévedtek az oldalra, és kíváncsiak az ő szerény személyére (hát, ez lett volna a bevezetője, vagy micsodája, szóval ha eddig valakit nem ijesztett el, akkor az olvasson nyugodtan tovább).

Nos, róla azt kell tudni, hogy… (most hamar összekapja a szétszéledt gondolatait). Nos, róla különösebben nem kell tudni semmit, csupán annyit, hogy szeret magáról E/3-ban beszélni (mily meglepő tanúvallomás.) A haja rózsaszín volt anno, míg tartott a festék (ám azóta vörösre is változott, köszönhetően, hogy Nym végre rátalált a testében eddig mélyen megbúvó metamorfmágusra, és ki is használta az alkalmat).

Nagyon eleven és életvidám személyiség, lételeme a mosoly és a nevetés (most is vigyorog ám), imádja a barátait, a könyveket, a színeket, a tanulást, a filmeket, Remust és Tonksot, és ha ezek közül valamelyikről beszélni kellene, nos… akkor be nem állna a szája. Újonnan felfedezett Tonks-szindrómában szenved, ami sajnos eléggé megnehezíti a mindennapjait, tekintve, hogy mindig akad valami, ami úgy dönt, összetörik mellette, és a lábai is valahogy folyton összegabalyodnak (emiatt pedig gyakran csókolgatja a földet, de ezzel nem szeret büszkélkedni.)

Nym 2019 áprilisától az újonnan elindult CritiCAT vezetője, amely a kritikaírás népszerűsítését tűzte ki céljául. Éppen ezért rendíthetetlenül száguldozik a Merengő berkein belül, és igyekszik mindenhol nyomot hagyni, ahol járt. Fékezhetetlenül rajong az original történetekért, nagy szerelmei közé tartozik a krimi, horror és a thriller, és könnyen le lehet venni a lábáról egy jól megírt és megalkotott történettel. Továbbá szívügye a Remus/Tonks páros, és oszlopos tagja a rajongótáboruknak (nekik köszönheti, hogy rátalált a Merengőre), és lelkesen írogatja velük az egyperceseit. Közben kiderült, hogy Regulust is elég jól bírja ám, Siriusszal karöltve, így hát ők is beálltak a kedvenc Harry Potter szereplők rangsorába.

Szereti a szomorú, megtört történeteket és verseket egyaránt. Az előbbit szívesebben írja, az utóbbit meg jobban szereti olvasni, ugyanis a fentiek nem áldották meg azzal, hogy ő is értsen a rímek bonyolult szerkezetéhez, vagy éppen a metaforák és versbeillő művészi jelzők megfejthetetlen áradatához, így úgy döntött, nem kínozza a népet ilyen szempontból, és marad a novelláinál és regényeinél.


Továbbá a fórumon is megtalálható, ficblogja ITT érhető el, ahol tudomást lehet szerezni a frissekről, valamint minden apróságról, ami a történeteivel kapcsolatos.


Nemrég az Írófigyelő készített vele egy interjút, így aki nem elégedett meg kellőképpen az eddig megtudott információkkal, az hosszabban is olvashat róla ott.


És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).


A bemutatkozás utoljára frissítve: 2019. 04. 29.

Which Hogwarts house will you be sorted into?
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók