Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Weboldal:https://merengo.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=1366
Üdv minden direkt és indirekt módon erre tévedőnek!

Nym vagyok (csak semmi Nympha, vagy Tonks, esetleg más agyrémek), és nagy álmom volt, hogy egyszer bűnügyi nyomozóként dolgozzak, ezért inkább a régészet mellett döntöttem. Mindenem a memóriám, és amire nem emlékszem, az általában nem történt meg, de néha hibádzanak a dolgok, és pl. nem jut eszembe, hová tettem a legutolsó darabját az éppen aktuálisan kirakott puzzle-nek. Túlvállalás-függőségben szenvedek, avagy mindent is szeretnék csinálni, és rosszul tud esni, mikor belenézek a tükörbe, és rájövök, hogy csak egy van belőlem.

Zenészként tengetem a szabadidőmet, a legszörnyűbb rémálmom pedig az, hogy történik majd valami a kedvenc hangszeremmel, ezért azon kevesek közé tartozom, akik képesek éjjel totál váratlan időpontokban felébredni csakis azért, hogy leellenőrizzék, minden rendben van-e a hangszerükkel. A fekete a kedvenc színem, ezért gyakran tök ismeretlen emberek is részvétet kívánnak nekem, mert azt hiszik, éppen temetésről jövök, én pedig ilyenkor igyekszem mindenkit megnyugtatni, hogy az egyhangú külsőmmel szoktam kompenzálni a színes belsőmet.

A bűnügyi nyomozás iránti vágyamat legtöbbször krimiírásba, -nézésbe, -olvasásba ölöm, és szeretem, mikor a főhős meghal a végén (pláne, ha még idegesítő is volt). Alapvetően szociális ember vagyok, de néha nekem is tele lesz a tököm, és ilyenkor jól esik magányosan elvonulni úgy kb. húsz percre, hogy aztán ismét emberek közé vessem magam, és kidumáljam a pityókát a földből (ja, és utálom azt a szót, hogy krumpli.)

A Merengőre akkor találtam rá, amikor éppen Remus/Tonks történetekre vadásztam az interneten, és az első sztori elolvasása után itt ragadtam, szóval azóta is boldogítom a népet, egy ideje már adminként is. Igyekszem nyomot hagyni magam után, bármerre is járok, mert szerintem mindenki megérdemli, hogy visszajelzést kapjon az írásaira, és nekem sem szokott rosszul esni, ha valaki időt szán arra, hogy kritikát írjon nekem.

Bármi óhaj-sóhaj-kérés esetében elérhető vagyok e-mailben, a Fórumon és a Discordon is. Ha meg valaki csak egy szimpla beszélgetésre vágyna, arra is vevő vagyok. :)


A ficblogomon meg szoktam osztani minden olyan infót, ami a történeteimmel kapcsolatos, érdemes néha bekukkantani IDE is.


Az Írófigyelő készített velem egy interjút, így aki nem elégedett meg kellőképpen az eddig megtudott információkkal, az hosszabban is olvashat rólam ott.A bemutatkozás utoljára frissítve: 2021. 03. 31.

Which Hogwarts house will you be sorted into?
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók