Felhasználónév:Nicole Wenset River [Üzenet]
Regisztrálva::2016.05.05
Eredeti név:Niki
Sziasztok ! :)

Nem tudom, hol is kezdjem. Huszonhárom éves, egyetemista lány vagyok, aki imád fantáziálni. Nagy Japán és Egyiptom rajongó vagyok. Szeretek zenét hallgatni, kedvenc időtöltésem az anime nézés, olvasás és a lovaglás.
A történetekben a fantasyt, és a történelemre épülő olvasmányokat szeretem, vagy az előző kettőnek a keverékét, de a horrort és a nagyon nyálas romantikát leszámítva mindenevőnek tartom magam.

Aki szeretne itt megtalál: ookami.aniu36@gmail.com
Elérhető vagyok itt is: Wattpad: Nicole Wenset River

2020.06.02-ig Aniu36 volt a felhasználónevem.

Történetek:

Khener Taui I. - Ízisz álarca: jelenleg ezen a történeten dolgozom, már volt fent az oldalon egy korábbi változata, de ezt 2021-ben átírtam, most úgy érzem, hogy teljesen kiforrta magát majdnem két év döcögős próbálkozás után. Elvileg két kötetes lesz, addig nincs tervben másik történet átírása. Alakváltók szerepelnek benne, az egyiptomi téma miatt macskák. (régi cím: Iteru ékköve - A szahmeiek öröksége)

Khener Taui - Novellák: a fő történethez kapcsolódó, apró jelenetek, melyek által betekintést nyerhet aki szeretne egy-egy szereplő életébe, múltjába vagy jelenébe.

Az ágyas: végül letöröltem, akit esetleg érdekel a téma, tervezek egy démonos és angyalos fantasy történetet, egyelőre még nem tudom, hogy mikor lesz belőle konkrét dolog. Az viszont biztos, hogy a témát leszámítva semmiben sem fog erre hasonlítani.

A sógun: szintén törlésre került, majd ezt is átírom, de máshogy.

Szamuráj lélek és indián szív: A történetben nagy szerepe lesz az indián kultúrának, az 1800-as évek Amerikáját láthatjuk majd, pontosabban annak az időszaknak az elejét. Helyet kap még a szamurájok értékrendje, és mivel fantasy, nálam az alakváltók se maradhatnak ki. A fantasy résznél most se rugaszkodtam el nagyon a földtől, de most nem macskák, hanem farkasok lesznek a főszerepben.

(Frissítve: 2021.02.10)


Ficblogom a fórumon, ahol tájékozódhattok, szavazhattok, illetve majd megnézhetitek a fejezetekhez tartozó illusztrációkat, (egy ideje már nem igazán használom):


Aniu barlangja
„A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!”

(Igyekszem betartani a követendő példát ;) )

Lelkes, új tagja vagyok a Kritika Klubnak. :D (2017.06.06)
Aki szeretne tőlem kritikát kapni, (fogalmam sincs miért tőlem, mondjuk csak úgy, vagy estleg szimpatikus vagyok, esetleg más okokból XD ) nyugodtan zargathat emailben, vagy ahol éppen elér. Szívesen olvasok bármit (kivéve a Harry Potter témát feldolgozó írásokat), és őszinte véleményt mondok, de a negatívkodás távol áll tőlem, kritikámiat mindig építő szándékkal írom. :).

A Kritika Klub megszűnésével tagja lettem a CritiCAT-nak. :) (2019. április)Történeteket írta: Nicole Wenset RiverKedvenc történetekKedvenc írók