Felhasználónév:Masquina [Üzenet]
Regisztrálva::2016.07.06
Eredeti név:fedje álarc :)
Weboldal:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1281
Második Merengős profilom. Az első, melyet teljes egészében a Tolkien-univerzumban írt alkotásaimnak szentelek, Merilwen néven található meg. Alább pedig a mindenféle más fandomban írt történeteim következnek.

*****


1998-as boszorkány, Captain unokahúga.
Sűrű lombú erdők, minden élőlény. A természet szépségét bemutató könyvek és filmek, Gerald Durrell, David Attenborough. Éneklés, egész nap egyfolytában. Klasszikus zene, oratóriumok, operák, kórusművészet. Filmzene-soundtrackek, Andrew Lloyd Webber musicaljei. Egyáltalán: zene, mindenek fölött. Gyűrűk Ura, Hobbit, főleg a filmek és az belőlük íródott ficek. Saját kezűleg készített gyöngyékszerek, gobelinvarrás. Olvasás; Vavyan Fable, Jókai Mór, Fekete István, Rejtő Jenő, P. G. Wodehouse. Fotózás; rajzolás, többnyire fénykép alapján. Tavasz, nyár, ősz, tél, külön-külön és egyszerre. Írás. Apa-mikor-tanítasz-már-meg-táncolni. Főzésnek szánt kotyvasztás (a családomnak többnyire ízlik). Az egész Világ.

Mottóm: „Nagyon figyelj, mert a világot teszed is azzá, aminek látod.” (Vavyan Fable)

*****


A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!
/Személyes megjegyzés: én ezt egyszer kiszámoltam, nagyjából tényleg stimmel az arány… /

A föld tini lakosságának 98%-a holtan rogyna össze, ha Orlando Bloom azt mondaná, hogy nem menő levegőt venni. Ha te a maradék 2%-ba tartozol, akik szétröhögnék tőle az agyukat, másold ezt be az adatlapodba. =))

*****

Történeteket írta: MasquinaKedvenc történetekKedvenc írók