Felhasználónév:Irina Jeraslova [Üzenet]
Regisztrálva::2016.07.22
Eredeti név:Cilla
Őrült Harry Potter - fan vagyok. Igazából minden párosítást szeretek a Harry Potter fandomokban, de az ízlésesség határain belül. Ezen kívül még imádom a Narutót És egy csomó másik animét is.

A kedvenc párosításaim:

- Luna/Harry

- Ginny/Blaise

- Hemione/Ron

- Hermione/Draco

- Saját/Harry

- Saját/Blaise

- Saját/Pansy

És, amik az abszolút kedvenceim(szeretem a SLASH-t, nagyon):

- OOC(hogy máshogy)Persy/OOC(szintén)Harry

- Draco/Harry OOC!!(vagy nem)

És ennyi az annyi. Meg szeretek kombinálni. Ja, és úgy szimplán hülyeségből írni. Természetesen mindegyik AU, menet közben találom ki a sztorit, szóval abszolút BEFOLYÁSOLHATÓ VAGYOK. Kivéve, ha olyan elemeket adnál a kezembe, amik *ez-minden-fandomban-benne-van-mert - full - klisének-kell-lenniük* szagúak. Pl.: a Luna/Harry párosítást azért szeretem, mert igencsak kalandos dolgoknak kell történniük, hogy ezek ketten egymásra találjanak. A Ginny/Blaise azért az egyik kedvencem, mert Rowling néni nem tért ki rá, hogy ismerik-e egymást, vagy nem, szóval két lehetőség van:

- ismerik, de gyűlölik egymást

- fogalmuk sincs, hogy ki jött nekik a folyosón

Na, nekik is kalandos út kell. A Ron/'Mione pedig alapból szórakoztató, bár őket inkább szétszakítani szeretem. Ne tessék megkövezni, na! Azt azért be kell látni, hogyha követjük a könyvet és ezek ketten tényleg együtt maradnak, akkor ott 'Mione aztán mindennap pöröl.(meg az IQ-ja kényszer fogyatkozásnak indul...) :"D

A saját szereplőimnek sajnos van egy hatalmas, szembetűnő hibája: Vagy Mary Sue, vagy olyan szerencsétlen szegénykém, hogy hasra esik egy borgárban. Vagy csak simán túl misztikus, esetleg túl mugli. A lényeg, hogy túlzásba viszem...

Most épp őrült Yuri on Ice lázban égek, meg amúgy is animelázban, de töltök fel más sztorikat is. Regényeket és novellákat. Főleg novellákat.

Történeteket írta: Irina JeraslovaKedvenc történetekKedvenc írók