Felhasználónév:Kriimhild [Üzenet]
Regisztrálva::2017.08.03
Weboldal:https://www.deviantart.com/cartoonguru
Üdvözlet, üdvözlet!

Kriim vagyok. Ez pontosan mit takar?
30% photoshopban való firkálást, plusz 40% tortúrázós ésvagy erotikus tartalmakat a billentyűzeten keresztül. Ah, valamint még ott van az a maradék százalék, amelyet a Gamaliel nagyrabecsült takarítóbrigádja kapirgált össze az ottani pajzán és vérpettyes szemétből, csapott bele egy vödörbe, és így lett a chocapic. Csak vicceltem, így lett Kriim.
Kifejezetten szeretem egyébként a vödröt, amiben megszülettem, bár néha különösen kényelmetlen tud lenni, mert... hát, értitek, mert egy vödör. Ezek pedig a társadalom minden szempontjából mérve sem a kényelmes fekvőalkalmatosságok csoportját gyarapító objektumok.

Szeretek írni, olvasni, rajzolni, megzörgetni a bunkó pénztárosoknak az apróval teli zsebemet, a tiszta zoknit és ha van nálam papírzsepi úgy, hogy addig azt hittem, hogy nincs. Szeretem a benzin vagy a terpentin illatát akkor is, ha migrént kapok tőle. Szeretem a jól megírt főgonoszokat, én vagyok az az ember, akinek a sztorijában mindig van egy sebhelyes arcú férfi, nézzétek el nekem a személyes kinkemet. Ó, és van itt még valami... szerintem a legfurább bennem, hogy indokolatlan félelmem van a bálnák iránt, pedig lenyűgözőnek tartom őket. Aki látta a Pinokkiót és nem fél a bálnáktól, gratulálok neki, elismert entitás/félisten lett a szememben.

Történeteket írta: KriimhildKedvenc történetekKedvenc írók