Felhasználónév:Tipca [Üzenet]
Regisztrálva::2005.01.18
Az igazat megvallva sosem tudtam az ilyen helyekre mit írni... Mondjam, hogy szeretem a HP-t? Egy ilyen oldalon, azt hiszem, ez egyértelmű. Annyit talán érdemes megemlíteni, hogy a legtöbb írásom elég egyedi, legalábbis abban a tekintetben, hogy a heppiendeken kívül élek, halok a borongós, megdöbbentő befejezésekért is, szóval olyanra is lehet tőlem számítani. :)
Ja, és büszke hugrabugos vagyok. :)
i'm in hufflepuff!

be sorted @ nimbo.net

Legújabb projektem egy fordítás, a híres (hírhedt?) James Potter and the Hall of Elder's Crossing, és folytatásai. A hetedik kötet után felröppent a pletyka, hogy Rowling folytatja a sorozatot, de végül kiderült, hogy a fenti mű "csupán" egy fanfic. Abból viszont a jobbik fajta.
A saját kézzel elkövetett fordítást (melynek címe James Potter és az Ősök udvara) itt a Lumos Fanfiction oldalán, valamint a direkt erre a célra létrehozott blogomon olvashatjátok. Utóbbi helyen valamivel előbb, mint itt. És akkor a cím:

osokudvara.wordpress.com

(Az eredeti írást angolul a elderscrossing.com oldalon találjátok.)

Az Ősök udvarának vége, de máris itt a folytatás, a James Potter és a Kapuőr átka, mely, szerintem, még az első résznél is jobbra sikerült. A második részt szintén olvashatjátok a Lumos Fanfiction oldalán, és most is van egy direkt erre a célra fenntartott blogom:

kapuoratka.wordpress.com

(Az eredeti írást angolul a gatekeeperscurse.com oldalon találjátok.)

A James Potter és az Ősök udvara fordításával 2. helyezést értem el az első Arany Főnix díjon, valamint 4. helyezést a Hogy-hogy Sirius nem a Szükség szobáját ajánlotta a DS-edzések helyéüllel, mint a legjobb humoros történet. :)


Történeteket írta: TipcaKedvenc történetekKedvenc írók