Felhasználónév:Sachigo [Üzenet]
Regisztrálva::2019.10.26
Olvasni, animét nézni és írni szeretek, bár utóbbival csak próbálkozom.
Imádom a HP univerzumot, de crossover, original és egyéb dolgokat is olvasok. Könnyen megjegyzem a dolgokat, csak mindenféle címmel és kóddal vagyok bajban.
A helyesírással hadilábon állok, de próbálkozom.
Az, hogy milyen történetet olvasok, a hangulatomtól függ, de amiben mindig találok valami nekem valót, az a Snarry. Minden oldalon, ahol valaha is olvastam, az volt a kedvencem, a merengőtölezdve egészen a fanfiction.netig.
A merengőn madam poddifoot és sötét varázslatok kategóriában olvasok leginkább, az egész Snarry, Torry-Vorry és jónéhány Drarry művet olvastam. Kedvenc párom még a Lucius/Harry, de egyszerűen szörnyű, mennyire kevés van belőlük. A femslash ezzel ellentétben nem az én asztalom.
Rengeteg zenét hallgatok, a mottóm lehetne ez: Ha zene szól, sosem elég. Kedvenc együttesem a Desperado, de NOX-ot is nagyon szeretem. Nagyon hangulatfüggő a zenei ízlésem, és a metáltól kezdve, a klasszikusokon és retrón át a rockig mindent hallgatok.
Vannak olyan írások, amik egyszerűen nem mennek ki a fejemből, évek alatt sem, ilyen Az almafa, az Egymás felé, az Egy párduc szíve, a Kitty Love, a Családi Kötelékek (imádom, nincs befejezve, se magyarul, se angolul, valószínűleg nem is lesz, de a legjobb történet, amit valaha olvastam, köszönet érte DesertRose-nak és természetesen herikának, aki vette a fáradtságot és elkezdte lefordítani, mert így megismerhettem az elejét, utána meg elkezdtem olvasni angolul, mert egyszerűen csábított, pedig nem vagyok jó angolos).
A kedvenc íróim közé tartozik herika, gernon, Hirondelle, draco girl, Luthien Lovemagic, Luna_L, Aislin, SSFL, mellons, annamari és Chii-chan, (örülök, hogy újra aktív) és még sorolhatnám, de inkább köszönetet mondok minden egyes írónak, aki valaha rakott fel Snarry kategóriájú történetet, mind nagyon szeretem és hálásan köszönöm, zsazsvagyok, Reszeltviz, Chii chan, banjuli, akinek "Szoborba öntött titkok" nevű történetét imádtam, Septimus Severus, akinek történetének olvasásánál leestem a székből, úgy röhögtem, fájt is utána a hátsóm, Kurenai, aki új értelmet adott nekem az AU szónak, "Terror...Harry" nevű Snarryjével,jellycrown, Olivia125, Nayami_chan, Leronas, agneskamilla,KathleenAngel, MDanett, Veronika von Krolock, és mindenki más, akinek nevét nem írtam fel, köszönöm, mert az összes Snarryt elolvastam, amit csak felleltem.
És ha valaki veszi a fáradtságot és leelenőrzi a kedvenc íróimat, és engem is lát, közlöm, hogy az véletlen és nem tudom kikapcsolni, ennyire nem vagyok öntelt. (Ügyes vagyok mi?)

Történeteket írta: SachigoKedvenc történetekKedvenc írók