Felhasználónév:biharidori [Üzenet]
Regisztrálva::2020.12.15
Eredeti név:Dorottya
Weboldal:https://www.instagram.com/biharidor/
’95-ben születtem Debrecenben, és nagyjából azóta szeretnék író lenni. Első próbálkozásom a „Kis nyuszi” címet viselő, erősen bestsellergyanús alkotás volt, ami sajnos örökre elveszett, mert 6-7 évesen nem tudtam, hogy a Word-dokumentumokat el kell menteni ahhoz, hogy később újra megtalálhassa őket az ember. Azóta szerencsére rátaláltam a „mentés” gombra, így igyekszem minél többet megnyomni írás közben, nehogy újra előforduljon valami hasonló tragédia.

Az állatos mesék után picit komolyabb vizekre eveztem, a klisés, amerikai tinisztorikra, amiket a kedvenc könyvsorozatom, az „Az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei” inspirált, de szerencsére ezt a korszakot is kinőttem – mostanság leginkább fiatal felnőttekről szóló történeteim vannak, amelyek egytől egyik magyar városokban játszódnak, elsősorban Debrecenben vagy Budapesten. Ezen kívül próbálkoztam már természetfeletti témájú vagy éppen krimiszerű, akciódúsabb történetekkel is, a későbbiek során pedig bármi jöhet még, amihez kedvem lesz.

A szabadidőmben ezen kívül szeretek olvasni, feküdni, kávézgatni, dumálni és imádom az mbti-személyiségtesztet, amit nem csak a saját nevemben (ENFP ☼, je) töltöttem ki, hanem a szereplőimként is. Sok mindenbe belekezdek, azonban nagyon nehezen fejezek be valamit, ez pedig a történeteimre is igaz sajnos, ezért jelenleg 10+ projektem fut párhuzamosan, és egyetlen egy befejezett alkotásom van, ami a Nem Feri címet viseli, ezt pedig megtalálhatjátok az oldalon.

Ha valaki bármire kíváncsi akár az írásaimmal, akár velem kapcsolatban az írjon bátran, privát üziben vagy az alábbi e-mailcímre: biharidor@gmail.com

Illetve mostantól megtaláltok Instán is, ahol rengeteg izgis(nek szánt) extra tartalmat töltök majd fel a sztorijaimmal kapcsolatban, illetve ott is írhattok nekem bármikor! :)

https://www.instagram.com/biharidor/

Történeteket írta: biharidoriKedvenc történetekKedvenc írók