Felhasználónév:SueHDelacroix [Üzenet]
Regisztrálva::2021.01.17
Eredeti név:Sue H. Delacroix
Weboldal:http://suzannehdelacroix.simplesite.com/447589340
A nevem Suzanne H. Delacroix, és alig valamivel vagyok magasabb, mint Napóleon. Bár világuralmi terveim nincsenek, de nagyon szeretek irányítani, beszélgetni és írni. Azt mondják jó hallgatóság vagyok, de ennek megítélését az utókorra hagyom.

Rengeteget olvastam és olvasok, szeretem az Agymenőket és a Star Warst, a fantasy műfaját, imádok sakkozni, szép kastélyokat látogatni és kilátókat megmászni. Hiszem, hogy az életnek van értelme, és talán a megvilágosodáshoz valóban nem kell több, mint egy felmutatott kisujj. Kutyákkal és epres csokival motiválható vagyok.

Igen korán kezdtem írni, és jobban szerettem, mint olvasni, és a fiókomban felhalmozott papírmennyiség alapján a grafomániám nem sokat változott.
A legtöbb történetem nem a mi világunkban játszódik, bárminemű hasonlóság csak a véletlen műve. Nagyon szeretem a sárkányokat, egy teljes legendáriumot szentelek nekik. Szeretem a túlvilági elképzeléseket és a különféle vallási és mitológiai elemeket felhasználni, és szokásom nyitva hagyni bizonyos kérdéseket. Mindannyian másképp éljük meg ugyanazt, és azt gondolom, jót tesz nekünk, ha néha magunk fejezhetjük be a történeteket.

Kellemes olvasást kívánok, és ha tetszik valamelyik sztorim, kérlek, hagyj kommentet.
Elérhető vagyok a weboldalamon valamint a Szálló Falevél oldalon a Facebookon: http://suzannehdelacroix.simplesite.com/447589340
és
https://www.facebook.com/SuzanneHDelacroix/

Történeteket írta: SueHDelacroixKedvenc történetekKedvenc írók