Felhasználónév:Melissa Cole [Üzenet]
Regisztrálva::2006.07.22
Eredeti név:Lissa
Helló! Lenni Lissa. Éveim száma huszonhetes. Írni sok slash. Írni magyarul. Lenni magyar, csak enni bolond gomba. Mindennap reggelire.

Hát, ha eddig nem fordultál vissza, akkor fogadd gratulációm, mivel a reggeli rántottádba neked sem csiperkét sikerült belesütnöd. Tudom, mert ismerem a gombákat, és ők is ismernek engem, mert biológus vagyok. Azok mind fura szerzetek, képzeld el őket, mint Barna Radagast beletöltve egy awkward Castielbe, és megsuhintva egy Piton féle erős-csípős zagyváló átoknak induló gumiláb rontással. Ez vagyok én: Lissa és nem ám Melissa Cole, mert a végén valaki azt hiszi, hogy felnőtt filmekben szerepelek. (A kitalálásának idejében kicsi voltam még, annyira hogy azt se tudtam mi az a felnőtt film... Őőő o_O persze most se tudom ám! :D)

Szóval próbálgatom ezt az írás dolgot kisebb-nagyobb sikerrel. Van aki szerint olvasható, nyilván aki szerint meg nem, az nem hagy maga után láblenyomatot... Pedig tehetné, mert az építő kritikák is a barátaim. Akár csak a gombák. :D

Amin épp írás címén sóhajtozok jajongva, ahogy a magukat nagy művésznek tituláló ripacsok, az az Ellenségből szerető (nem ér röhögni, itt is zsenge voltam, ifjonti és bohó) második része. Durván havonta cammog elő a friss az ujjaim alól. De lehet zaklatni, mert szeretem. Adni energia sok lelkes olvasócska.

Íme egy fanart, amit saját kezűleg vakartam fel a képernyőre:Ezen kívül némi Supernatural slash és egy is Vorry is megfordul nálam.

Ami tervben van: Original regények.

Olvass jót, kerüld a légyölő galócát, mert minden rajzfilmben azt mutogatják (piros-fehér), pedig Bambi is nagyokat hallucinált tőle. De szép úgyhogy rajzoljuk, ez a hozzáállás építette az atombombákat is szerintem. Hú, de mély! Inkább olvasd a történeteimet, én azt mondom, mert ennek már úgy se lesz jó vége!

....
....
....

Aki még maradtál.

HAGYD

ABBA

A

MÉRGES

GOMBA

EVÉST!

MERT

KÁROS.

Ha ezek után fel mered keresni szerény személyem, akkor bátor ember vagy, és én csípem a bátrakat. ;) És képtelen vagyok ezt is normálisan megírni, de ígérem nem eszek meg senkit. Kivéve, ha gomba vagy.... XD Szóval csak bátran! :)

Ahol ezt megteheted, és megtudhatsz olyan infókat is, mint miért ülök a babérjaimon még mindig, és miért nem inkább firkálok, és közölhetsz olyasmit, hogy: "jajj nagyon tetszett a fejezet", vagy "jajj, soha többé ne ülj billentyűzet elé" és hasonlók. Íme a facebookom (lájkolni ér), és a ficblogom.

Ui.: Csak egy tárgyam volt az egyetemen, ahol gombákat tanultam, egy féléves picike fakt, plusz nem is ehetek gombát, mert fáj tőle a hasam, hallucinogén dolgokat meg még életemben nem próbáltam és nem is fogok. A kalapot sem szeretem. Szóval vedd ezt a témát a napi randomságomnak, kedves gyanútlan olvasó! :)Vagyis kritizáljatok lelkesen, mert azt minden író palántácska szereti. Én is. Ha írsz véleményt, én írok történetet. Ez ilyen egyszerű. :) Vagyis... Hmm, akkor most melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? Nyilvánvalóan a kakas.

Az Aranypenna III. helyért pedig nagyon hálás-hálás-hálás vagyok mindenkinek, aki rám szavazott. :)Műveim:

Harry Potter fandom
Ellenségből szerető: Piton/Sirius párosítású, mélyen érzelemes, az eredeti könyveket teljesen követő, slash regénysorozat.
Ellenségből szerető I. — Így született a Félvér Herceg c. kötet a fiúk ötödévének végét dolgozza fel, és választ kapunk rá, hogy Perselus miért keveredett rossz társaságba, és szerezte meg a fekete billogot az alkarjára.
Ellenségből szerető II. — A Herceg, aki nem akar Herceg lenni c. rész Sirius szökésével kezdődik, és akkor ér véget, amikor újjá alakul a Főnix rendje, ez is befejezett.
Ellenségből szerető III. — Így élt örökké a Félvér Herceg jelenleg megírás alatt, hamarosan töltődik fel a Merire.
Legóvár: Voldemort/Harry párosítású elvont Pre-slash.

Supernatural fandom
Kötelék: Crowley/Sam, erősen kaland központú slash novella.
Angyali észjárás: Félig démon Dean/Castiel slash novella, ez a humorosabb kategóriába tartozik.


Történeteket írta: Melissa ColeKedvenc történetekKedvenc írók