Felhasználónév:finnigan [Üzenet]
Regisztrálva::2007.08.12
Tizenegy éves koromban a baglyom eltévedt a roxfortos levelemmel, én meg azóta nem szívlelem a baglyokat. Tök hebehurgyák. És karmaik vannak. Oké, igazából ez az utóbbi a lényegesebb ok... De mindegy is, azóta több mint tíz év eltelt, és én a muglik között élem mindennapjaimat. Annyira végül is nem rossz… Legalább nem rondítja el a homlokomat egy sebhely se, nem kell attól félnem, hogy hányás ízű cukorkát eszem, vagy hogy egy orr nélküli, őrült krapek üldözőbe vesz. Egész kellemes.
Amit még érdemes lehet tudnod, kedves erre járó, aki elég unott vagy ahhoz, hogy eljuss eddig a bemutatkozásomban, hogy nem vagyok fiú. A finnigan név ellenben igencsak jól csengő.
Ja, igen, néha egy-egy teszt formájában (meg a Pottermore formájában) eljátszom a gondolattal, mi lett volna, ha a baglyom célba ér, és a Roxfortba kerülök. Kérem szépen: hollóhátas lennék! És gyakran aludnék a folyosón. (Találós kérdések… grr!)
Elsősorban Harry Potter- és Merlin-fandomban alkotgatok. Mert azért ez a varázsló-szeretet nem tűnt el a roxforti meghívómmal együtt. Nesze nektek, baglyok! :)

Történeteket írta: finniganKedvenc történetekKedvenc írók