Felhasználónév:Tana [Üzenet]
Regisztrálva::2007.08.13
Eredeti név:Blanka
Weboldal:http://tana.blogol.hu
Mivel egyre inkább Ázsia-fandomokbn írok, ami nem teljesen fedi a Meri profilját, egyéb, máshol nem publikált, SuJu, F.T.Island és mindenféle ázsiai írásaim megtallhatók itt: http://yasmine.sunset.co.hu/ ;)

Szóval.
*nagylevegőt vesz és felveszi a monologizáló-pózt*
Csak papír szerint nagykorú, töménytelen fétissel és egészségtelen számú fóbiával rendelkező, gaigantikuscsaládos kislány, aki néha hajlamos magát tündérnek képzelni. Mármint picinek, színesnek és szárnyasnak. Skrizofén alteregói között található a Vérmoha és a Malkávkirálylány, valamint még sokan mások, akikre inkább boruljon radír (by Vavyan Fable).
A Zöldek a Globális Felmelegedésért!-párt alapítóanyja. Elkötelezett GSZ- és BMX-tag.
Behatárolható ideje japánfanatikus, de igazából ázsaimádó. Régebben kategorikusan jrockot hallgatott, de mindmáig imáiba foglalja a Nightmare-t, a popból inkább koreait (aka SHINee, DBSK, SNSD, de legfőképpen Super Junior - fenébe az üvegházhatással, Heechul okozza a globális felmelegedést! Imádom (L)). Jah, és NEWSet, de az nála nem számít jpopnak. Koyamáért mindent^^
Elsősorban családapa- és anya, egyetlen Lunácskájának egyetlen férje, valamint Tallyca és ChibiShophie büszke apukája. Ezen kívül Bence, Laurenar és Kolos( thesensitivest) nem túl sikeres, de szerető anyja, ebből kifolyólag Ruka felesége, ebből nem kifolyólag, de mindenképpen lényegesen Riri ukéja, a RiNa büszke tagja. Oh, és Fuxy Béla öccse. Házastársai közé sorolható még érintőlegesen Toshiro és Alucard is, akit foggal-körömmel védelmez a fandomgyalázástól, és Koyama Keiichiro. Meg Cho Kyuhyun, Kim Jonghyun, Nakamaru Yuichi. Valamint sokan mások...
Hangulata hullámvasutas, mosolygása ingyen van, jókedve nem garantált. Imádja mindösszes chibijeit, a tengert, a hintákat, az őszt, Kanadát, mindenféle anime- és mangapasikat, valamint említett műfajokat általában, és a bishikommuna őszinte híve. Szeret olvasni, természetesen, valamint lovazni is, meg állatozni. Nem tudni, miért imádja őket annyira, de sokszor jobban kijön velük, mint az emberekkel. Illékony pszichés teherbírása könnyen felborul egyes fanfictionnak nevezett dolgoktól, amiben olyan párosítások szerepelnek, amelyek például Jin-nel kezdődnek, és Da-ra végződnek.
Valamint erősen hajlamos E/3ban beszélni magáról.

Búcsúzóul álljon itten mindenkori ismerkdőszövege:
Helló, Tana vagyok, 18 éves, konzervatív, ÉS professzionális válóok.

Chu beléd, Minna~

Történeteket írta: TanaKedvenc történetekKedvenc írók